BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
 • Kako osloboditi sebe alergena u spavaćoj sobi?

  Alergeni i poremećaj sna imaju različite uzroke, kao na primjer, prašine, grinje, plijesan i gljivice. Sve gore navedeno čini svoje prisustvo osjetnim u toku noći kroz kašljanje, kijanje, začepljeni nos, vodnjikave oči, svrab i infekcije oka i resporatornog sitema, što znači isprekidani san za Vas i Vašu porodicu.

 • Kvalitetan san počinje sa dobrim dušekom

  Dobrobiti kvalitetnog sna su neosporne. Nakon dobro prespavane noći ujutru ste puni energije i spremni da se suočite sa danom koji je pred Vama! Ali ako se probudite umorni sa bolovima u leđima vrijeme je da promijenite dušek.

  Ukoliko niste sigurni koji dušek da odaberete – klasični, sa metalnim oprugama ili od memorijske pjene više ne morate da birate jer Dormeo Air kombinuje najbolje od oba.

   Jezgro je napravljeno od revolucionarnih Octaspring® opruga od memorijske pjene, najveće inovacije u dizajnu dušeka u proteklih 20 godina.

 • San se ne smije zapostaviti

  Svi već znamo da je dobar san veoma važan za naše mentalno i fizičko zdravlje. Ali malo ljudi zna da san takođe utiče na naš izgled.

  Evo zašto ne smijemo zapostaviti san.

 • San bez snova ne odmara

  Čovjek prosanja oko šest godina svoga života... Zdravo spavanje možemo izjednačiti sa zdravim snovima.

 • Da li znate baš sve o spavanju?

  Spavanje je jedno od prirodnih stanja čovjeka. Svi znamo da jednu trećinu života prespavamo, ali koliko zaista znamo o spavanju?

 • Nedostatak sna

  Svi znamo da je kvalitetan san od životne važnosti za osobu koja želi da funkcioniše normalno. Nedostatak sna ugrožava naše zdravlje, rad i odnose sa ljudima.

 • Zlatni savjeti za miran i udoban san

  Okruženje za spavanje igra odlučujuću ulogu za kvalitet sna. Kako bi ona bila odgovarajuća, vodite se sa 5 zlatnih pravila...

 • Air+ dušeci - kao nijedni drugi!

  Kada uzmete u obzir da ćete od narednih 10 godina provesti 3 u krevetu, razumno je uložiti u najbolje moguće okruženje za spavanje. Želite li da provedete vrijeme na dušeku koji je udoban za spavanje i odgovara Vašem tijelu? Dormeo tim je upravo to i specijalizovao, i tu smo da Vam predstavimo našu luksuznu Air + liniju koja će Vam pružiti dobro zdravlje i kvalitetan san. Na kraju krajeva, dobar san je ono što kupujete, zar ne?

 • Najuspješnije tehnike ranog ustajanja

  Najbolja tehnika ranog ustajanja je jednostavno ustati. Skočiti iz kreveta sa entuzijazmom, podići ruke uvis i reći, “Da! Ja to mogu!” Ili možda ipak ne. To je malo previše za jutro, ali ako se fokusirate i posvetite tome, ta stvar će postati lakša vremenom. Pored nje, imamo još nekoliko drugih tehnika.

 • Novi ponedeljak, nova sedmica, novi izazovi - ali kako?

  Postoje dani, a ponedeljak je sigurno jedan od njih, kada nam se ne ustaje iz kreveta. Zamišljamo kako bi bilo da pobjegnemo daleko i promijenimo ime, ili kako bi bilo dobro odletjeti do posla na dušeku. Mi želimo da Vam pomognemo da priuštite sebi najbolji mogući san posle kojeg će čak i ponedeljak biti mnogo manji izazov. Kako to postići?