BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Dušeci

DUŠECI

Od pjene do Octaspring vlakana, tvrdi ili mekani,
obećavamo vam da ćete pronaći savršeni dušek koji
vam je oduvijek trebao.

Sortiraj po Poređaj po

18 Proizvod(a)

Zatvori

18 Proizvod(a)

Zatvori

Dormeo dušeci

Dormeo ima u ponudi dušeke koji imaju ergonomska i anatomska svojstva, idealne za svaki položaj spavanja. Svaki dušek iz našeg asortimana ima antialergijsku i antibakterijsku zaštitu. Stoga ih toplo preporučujemo posebno onima koji imaju problem sa astmom, hroničnim bronhitisom ili alergijom na prašinu i grinje, kao i svima koji žele da spavaju na zdravoj i bezbjednoj podlozi.

Želite da se konačno naspavate? Na pravom ste mjestu! Odaberite tvrđimekši ili univerzalni dušek koji će vašem tijelu pružiti idealnu potporu i obezbjediti udobnost koja vodi čvrstom i kvalitetnom spavanju.

U našoj ponudi svako može pronaći savršeni dušek koji odgovara njegovoj visini, težini i navikama spavanja. Našim dvostranim dušecima može se prilagoditi tvrdoća dušeka. A memorijska pjena jedan je od najpopularnijih i najrasprostranjenijih materijala na tržištu. Prilagođava se temperaturi i obliku vašeg tijela, pruža savršen odmor i izvrsnu potporu vratu, ramenima i leđima. Popularnost naših dušeka sa Dormeo memorijskom pjenom je nepromijenjena, i to ne slučajno.

Nudimo širok izbor različitih veličina jednokrevetnih i duplih dušeka za različite vrste kreveta. Pri odabiru dušeka po visini, imajte na umu da bi za udobnu potporu dušek trebao biti malo veći od visine vašeg kreveta. Kupovinom u Dormeo web trgovini nećete moći pogriješiti sa izborom, jer ćete službeno imati 30 dana probnog perioda da biste se zaljubili u svoj novi dušek ili vam vraćamo novac. Pored probnog perioda,, imat ćete još 15 godina garancije da vas naši proizvodi neće iznevjeriti.

Takođe, tu su i Dormeo dušeci koji imaju Dual Core jezgro, što znači da sami možete odabrati stranu – tvrđu ili mekšu, po svojoj želji i potrebama.

Savršeni i za sve koji imaju problem sa prekomernim znojenjem – jer su svi dušeci sačinjeni od materijala koji obezbjeđuju protok vazduha kroz navlaku i jezgro, i svaka noć će uvijek biti prijatna i osvježavajuća za spavanje.

Dormeo dušeci su dostupni u preko 20 dimenzija za singl ili double krevete, pa svaki član porodice može imati kvalitetan odmor i vrhunsko spavanje.