BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Namještaj

RENOVIRAJTE VAŠU SPAVAĆU SOBU

Stvorite svoju oazu za spavanje sa elegantnim, funkcionalnim i kvalitetnim
namještajem koji pruža raznoliku kombinaciju i razne boje
u skladu sa vašim ličnim željama.

Sortiraj po Poređaj po

Nema proizvoda koji odgovaraju izboru.

Ukloni sve

Dormeo namještaj

Pretvorite svoju spavaću sobu u oazu odmora.

Kvalitetan i dekorativan namještaj je jedna od glavnih stvari koje doprinose udobnosti, osjećaju potpune opuštenosti i uživanju u domu.

Dormeo u svojoj ponudi ima izuzetno kvalitetan namještaj jednostavnog i elegantnog dizajna koji se lako uklapa u različite stilove i doprinosi modernom izgledu prostora u kojem provodite najdragocenije vrijeme tokom dana.

Poseban akcenat je na krevetima, koji su napravljeni od kvalitetnih materijala, dostupni u različitim veličinama i obezbjeđuju savršen izgled spavaće sobe. Čvrsta konstrukcija se brine o maksimalnoj stabilnost i odličnom protoku vazduha, tako da je dušek uvijek optimalno provjetren i suv.

Drvene letvice kao podloga za dušek - omogućavaju da svaki Dormeo dušek bude idealan spoj fleksiblinosti i čvrstine i obezbjeđuju ergonomski položaj tijela.

Posedan dodatak za uživanje i ambijent predstavlja sklopiva fotelja napravljena od materijala koji se lako suši. Vrlo ju je lako postaviti i ukloniti u bašti, na terasi, na izletu ili u stanu. Idealna je za sve one kojima je potrebna dodatne udobnost.

U asortiman namještaja stalno uvrstavamo nove komade, za enterijer i eksterijer. Pratite nas, uljepšajte i uredite svoj dom uz Dormeo kvalitet.

Učinite prostorije u kojima provodite vrijeme odmora ili možda svoju terasu i dvorište savršenim mjestom za odmor i podarite svojoj porodici ili gostima oazu savršenog mira i opuštanja. Dormeo namještaj je onaj poseban dodatak odmoru za koji niste ni znali da vam je potreban!