BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Dodaci

Dodaci

Odaberite Dormeo proizvode koji će oplemeniti dom i učiniti ga prijatnijim i udobnijim.
Sve što Vam je potrebno za udobna putovanja i nezaboravan odmor ovdje ćete naći na jednom mjestu.

Sortiraj po Poređaj po

14 Proizvod(a)

Zatvori

14 Proizvod(a)

Zatvori

Dodaci

Svi oni detalji koji su vam potrebni za kompletan ugođaj kod kuće ili na putovanju su ovdje na jednom mjestu!

Ne propustite priliku da svoje kupatilo obnovite Dormeo peškirima. Dormeo ima u ponudi peskire različitih veličina, dezena i boja. Bilo da se odlučite za elegantan ili potpuno opušten i sveden stil, sa Dormeo peškirima nećete pogriješiti. Napravljeni su od 100% prirodnih materijala, imaju izuzetnu moć upijanja i brzo se suše.

Kada smo u ovoj, mnogima omiljenoj prostoriji, iskoristite priliku da oplemenite izgled svog kupatila i prostirkom od memorijske pjene, koja je savršeno topla i meka, te ne morate više da stojite na hladnim pločicama, a uz to možete je jednostavno oprati u veš-mašini, kad god poželite.

Za sve koji vole da putuju u ponudi je Dormeo program za putovanja, pravi saputnik za duža i kraća putovanja. Koferi, rančevi ili jastuk za put - pogodni su za putovanje avionom, automobilom ili autobusom, kao i za ljubitelje kampovanja, izleta, Uz Dormeo putni program putovanje je udobnije, a sve što nosite lako dostupno i sistematično složeno.

Takođe, kako biste sredili svoje ormare u ponudi su Dormeo vakuum vreće u koje ćete brzo, jednostavno i na malom prostoru odložiti stvari od prethodne sezone i dobiti više prostora. A najbolje od svega je - sve stvari koje spakujete i vakumirate su potpuno zaštićene od vlage i moljaca.

Nismo zaboravili ni na vaše drage ljubimce. Da li znate da Dormeo ima u ponudi i program za kućne ljubimce? Obezbjedite svom četvoronožnom članu porodice vrhunsku udobnost.

Tu su i dodaci za udobniji rad od kuće i ljepše buđenje. Dormeo stalak za laptop ili monitor, kao i Dormeo Multifunkcionalni budilnik da svako jutro i dan budu lagani i bez stresa.

Dormeo čini vaše dane ljepšim, noći mirnijim, a jutra opuštenijim.