BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Naddušeci

Naddušeci

Učinite svaku neudobnu površinu ultra udobnom sa našim fantastičnim naddušecima!

Sortiraj po Poređaj po

5 Proizvod(a)

Zatvori

5 Proizvod(a)

Zatvori

Dormeo naddušeci

Često je naddušek baš ono malo što nam je potrebno da imamo savršeno mjesto za spavanje. Bilo da je riječ o dotrajalom ili neudobnom krevetu, kauču, pomoćnom ležaju, iznenadnim gostima ili putovanju - Dormeo naddušeci su spas!

Ne tražite alternativne načine da razmekšate, učvrstite ili poravnate svoj ležaj -  naddušek je jednostavno, brzo i efikasno rješenje.
Dormeo vam predstavlja širok asortiman naddušeka visine od 3 do 7 cm. Bez obzira da li želite samo da osvježite svoj stari ležaj ili da prespavate u prirodi, uvijek ćete imati savršeno udobnu i kvalitetnu podlogu.

Dormeo naddušeci dolaze u čak 11 dimenzija, te su pogodni i za singl i za double krevete. Vrlo lako možete obezbjediti dodatnu udobnost spavanja cijeloj porodici!

Za sve one koji se svako jutro bude sa bolom u leđima zbog loše podloge za spavanje, prostirka je idealno rješenje. Pruža anatomsku podršku cijelom tijelu, sa posebnim akcentom na tačke pritiska (glavu, ramena i bokove).

Udobnost je svakom od nas prioritet, zato u jezgru prostirke postoji poseban sloj memorijske pjene koja reaguje na temperaturu tijela i oblikuje se baš prema vašim konturama. Takođe, memorijska pjena obezbjeđuje i kompaktnost, kao i čvrstinu, tako da nema bojazni od “upadanja” u ležaj.

Za posebno probirljive, Dormeo nudi i luks naddušek čije jezgro je napravljeno od džepičastih opruga, koje predstavljaju zamjenu za metalne opruge, ali nude mongo veću udobnost i bolju potporu tijelu. Sa druge strane, omogućavaju slobodnu cirkulaciju vazduha tokom cijele noći te je spavanje nevjerovatno osvježvajuće i prijatno.

Navlaka se lako skida i može se prati u veš-mašini, a posebno je tretirana zaštitom koja odbija grinje i spriječava razmnožavanje bakterija – pa se Dormeo naddušeci posebno preporučuju i onima koji imaju problem sa alegijom na prašinu i astmom.

Takođe navlake nekih naddušeka su posebno obogaćene esencijom Aloe Vere ili zelenog čaja, koji imaju umirujuće dejstvo i pomažu boljem spavanju.

Jednostavno ih je postaviti, ali i odložiti bilo gdje. Dormeo prostirka se samo urola i skloni na bilo koji manji prostor.

Ne propustite priliku da spavate zdravo i udobno.