BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Jastuci

JASTUCI

Klasični, anatomski, pernati ili smart Dormeo jastuci za sve razmažene spavače!

Sortiraj po Poređaj po

19 Proizvod(a)

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

19 Proizvod(a)

Zatvori
Page:
  1. 1
  2. 2

Dormeo jastuci

Ne tražite dalje – ovo je mjesto gdje ćete sigurno pronaći jastuk po svojoj mjeri!

Dormeo za potrebe svakog od nas ima odgovarajući jastuk, onaj koji obezbjeđuje savršenu udobnost i pravilno držanje glave, vrata i ramena tokom čitave noći.

Svima koji su već otkrili ili tek žele da probaju sve prednosti anatomskih jastuka - preporučujemo Dormeo udobnost. Anatomski oblik jastuka se brine o tome da kičma, glava i ramena budu uvijek u idealnom ergonomskom položaju. Jezgro je napravljeno od memorijske pjene, koja reaguje na temperaturu tijela i oblikuje se upravo prema vašim konturama.

Ako niste ljubitelj isuviše mekog jastuka, i za Vas imamo izbor jastuka gdje sami možete dodavati i oduzimati punjenje, tako da vam je udobnost uvjek zagarantovana.

Za sve one koji su naviknuti na klasičan oblik jastuka i beskompromisni su u tome, Dormeo nudi najbolje! Naši klasični jastuci imaju punjenje od Wellsleep vlakana koja su imitacija paperja, te pružaju prijatno i meko okruženje za spavanje.

Zdravlje i higijena moraju biti prioritet! Navlake jastuka možete prati u veš-mašini, a one imaju i dodatna antialergijska i antibakterijska svojstva, te su Dormeo jastuci idealni i za osobe koji imaju problem sa astmom, alergijom na grinje i prašinu, kao i sa bronhitisom.

Takođe, za sve vas kojima je potreban poseban ergonomski jastuk Dormeo je sa pažnjom pripremio luks liniju. Svima koji imaju problem sa bolom u leđima, ovi jastuci pružaju pravilnu podršku i mikromasažu, u bilo kojem položaju spavanja, tokom cijele noći. Uz to naš poseban AirX sistem uvijek obezbjeđuje nesmetan protok vazduha i spriječava prekomjerno znojenje.

Dormeo jastuci imaju i odlična termoregulaciona svojstva, tako da će spavanje tokom cijele noći, svake noći, biti osvježavajuće i prijatno.

Bilo da odaberete atanomski ili klasičan jastuk – uvjerićete se da prijatno spavanje i lijepi snovi cijele noći zaista postoje!