BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Jastuci

JASTUCI

Klasični, anatomski, pernati ili smart Dormeo jastuci za sve razmažene spavače!

Sortiraj po Poređaj po

13 Proizvod(a)

Zatvori

13 Proizvod(a)

Zatvori

Dormeo jastuci

Ne tražite dalje – ovo je mjesto gdje ćete sigurno pronaći jastuk po svojoj mjeri!

Dormeo za potrebe svakog od nas ima odgovarajući jastuk, onaj koji obezbjeđuje savršenu udobnost i pravilno držanje glave, vrata i ramena tokom čitave noći.

Svima koji su već otkrili ili tek žele da probaju sve prednosti anatomskih jastuka - preporučujemo Dormeo udobnost. Anatomski oblik jastuka se brine o tome da kičma, glava i ramena budu uvijek u idealnom ergonomskom položaju. Jezgro je napravljeno od memorijske pjene, koja reaguje na temperaturu tijela i oblikuje se upravo prema vašim konturama.

Ako niste ljubitelj isuviše mekog jastuka, i za Vas imamo izbor jastuka gdje sami možete dodavati i oduzimati punjenje, tako da vam je udobnost uvjek zagarantovana.

Za sve one koji su naviknuti na klasičan oblik jastuka i beskompromisni su u tome, Dormeo nudi najbolje! Naši klasični jastuci imaju punjenje od Wellsleep vlakana koja su imitacija paperja, te pružaju prijatno i meko okruženje za spavanje.

Zdravlje i higijena moraju biti prioritet! Navlake jastuka možete prati u veš-mašini, a one imaju i dodatna antialergijska i antibakterijska svojstva, te su Dormeo jastuci idealni i za osobe koji imaju problem sa astmom, alergijom na grinje i prašinu, kao i sa bronhitisom.

Takođe, za sve vas kojima je potreban poseban ergonomski jastuk Dormeo je sa pažnjom pripremio luks liniju. Svima koji imaju problem sa bolom u leđima, ovi jastuci pružaju pravilnu podršku i mikromasažu, u bilo kojem položaju spavanja, tokom cijele noći. Uz to naš poseban AirX sistem uvijek obezbjeđuje nesmetan protok vazduha i spriječava prekomjerno znojenje.

Dormeo jastuci imaju i odlična termoregulaciona svojstva, tako da će spavanje tokom cijele noći, svake noći, biti osvježavajuće i prijatno.

Bilo da odaberete atanomski ili klasičan jastuk – uvjerićete se da prijatno spavanje i lijepi snovi cijele noći zaista postoje!