BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Naddušeci

Naddušeci

Učinite svaku neudobnu površinu ultra udobnom sa našim fantastičnim naddušecima!

Sortiraj po Poređaj po

Nema proizvoda koji odgovaraju izboru.

Ukloni sve

Dormeo naddušeci

Često je naddušek baš ono malo što nam je potrebno da imamo savršeno mjesto za spavanje. Bilo da je riječ o dotrajalom ili neudobnom krevetu, kauču, pomoćnom ležaju, iznenadnim gostima ili putovanju - Dormeo naddušeci su spas!

Ne tražite alternativne načine da razmekšate, učvrstite ili poravnate svoj ležaj -  naddušek je jednostavno, brzo i efikasno rješenje.
Dormeo vam predstavlja širok asortiman naddušeka visine od 3 do 7 cm. Bez obzira da li želite samo da osvježite svoj stari ležaj ili da prespavate u prirodi, uvijek ćete imati savršeno udobnu i kvalitetnu podlogu.

Dormeo naddušeci dolaze u čak 11 dimenzija, te su pogodni i za singl i za double krevete. Vrlo lako možete obezbjediti dodatnu udobnost spavanja cijeloj porodici!

Za sve one koji se svako jutro bude sa bolom u leđima zbog loše podloge za spavanje, prostirka je idealno rješenje. Pruža anatomsku podršku cijelom tijelu, sa posebnim akcentom na tačke pritiska (glavu, ramena i bokove).

Udobnost je svakom od nas prioritet, zato u jezgru prostirke postoji poseban sloj memorijske pjene koja reaguje na temperaturu tijela i oblikuje se baš prema vašim konturama. Takođe, memorijska pjena obezbjeđuje i kompaktnost, kao i čvrstinu, tako da nema bojazni od “upadanja” u ležaj.

Za posebno probirljive, Dormeo nudi i luks naddušek čije jezgro je napravljeno od džepičastih opruga, koje predstavljaju zamjenu za metalne opruge, ali nude mongo veću udobnost i bolju potporu tijelu. Sa druge strane, omogućavaju slobodnu cirkulaciju vazduha tokom cijele noći te je spavanje nevjerovatno osvježvajuće i prijatno.

Navlaka se lako skida i može se prati u veš-mašini, a posebno je tretirana zaštitom koja odbija grinje i spriječava razmnožavanje bakterija – pa se Dormeo naddušeci posebno preporučuju i onima koji imaju problem sa alegijom na prašinu i astmom.

Takođe navlake nekih naddušeka su posebno obogaćene esencijom Aloe Vere ili zelenog čaja, koji imaju umirujuće dejstvo i pomažu boljem spavanju.

Jednostavno ih je postaviti, ali i odložiti bilo gdje. Dormeo prostirka se samo urola i skloni na bilo koji manji prostor.

Ne propustite priliku da spavate zdravo i udobno.