BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Dušeci

DUŠECI

Memorijska pjena, Oktaspring opruge, reverzibilni, antibakterijski i ultra udobni Dormeo Dušeci!

Sortiraj po Poređaj po

Nema proizvoda koji odgovaraju izboru.

Ukloni sve

Dormeo dušeci

Dormeo ima u ponudi dušeke koji imaju ergonomska i anatomska svojstva, idealne za svaki položaj spavanja. Svaki dušek iz našeg asortimana ima antialergijsku i antibakterijsku zaštitu. Stoga ih toplo preporučujemo posebno onima koji imaju problem sa astmom, hroničnim bronhitisom ili alergijom na prašinu i grinje, kao i svima koji žele da spavaju na zdravoj i bezbjednoj podlozi.

Želite da se konačno naspavate? Na pravom ste mjestu! Odaberite tvrđimekši ili univerzalni dušek koji će vašem tijelu pružiti idealnu potporu i obezbjediti udobnost koja vodi čvrstom i kvalitetnom spavanju.

U našoj ponudi svako može pronaći savršeni dušek koji odgovara njegovoj visini, težini i navikama spavanja. Našim dvostranim dušecima može se prilagoditi tvrdoća dušeka. A memorijska pjena jedan je od najpopularnijih i najrasprostranjenijih materijala na tržištu. Prilagođava se temperaturi i obliku vašeg tijela, pruža savršen odmor i izvrsnu potporu vratu, ramenima i leđima. Popularnost naših dušeka sa Dormeo memorijskom pjenom je nepromijenjena, i to ne slučajno.

Nudimo širok izbor različitih veličina jednokrevetnih i duplih dušeka za različite vrste kreveta. Pri odabiru dušeka po visini, imajte na umu da bi za udobnu potporu dušek trebao biti malo veći od visine vašeg kreveta. Kupovinom u Dormeo web trgovini nećete moći pogriješiti sa izborom, jer ćete službeno imati 30 dana probnog perioda da biste se zaljubili u svoj novi dušek ili vam vraćamo novac. Pored probnog perioda,, imat ćete još 15 godina garancije da vas naši proizvodi neće iznevjeriti.

Takođe, tu su i Dormeo dušeci koji imaju Dual Core jezgro, što znači da sami možete odabrati stranu – tvrđu ili mekšu, po svojoj želji i potrebama.

Savršeni i za sve koji imaju problem sa prekomernim znojenjem – jer su svi dušeci sačinjeni od materijala koji obezbjeđuju protok vazduha kroz navlaku i jezgro, i svaka noć će uvijek biti prijatna i osvježavajuća za spavanje.

Dormeo dušeci su dostupni u preko 20 dimenzija za singl ili double krevete, pa svaki član porodice može imati kvalitetan odmor i vrhunsko spavanje.