BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Rovus Filteri za Storm V3 usisivač

Photo
Video
-50%

Rovus Storm Vac V3 je 3u1 sistem koji se može koristiti kao štapni, ručni ili poluručni usisivač, sa svestranošću i snagom za čišćenje svih površina u kući. Sada možete svoj dom da održavate u vrhunskom stanju sa dva zamjenska HEPA filtera koji obezbjeđuju da nikada ne izgubi snagu usisavanja i može da nastavi da uklanja čestice i alergene u vazduhu iz vazduha koji udišete. Lako se instalira, može se prati i višekratno koristiti.

NOVA MOGUĆNOST ZA TRGOVINU NA RATE putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na link Kupovina na rate ispod dugmeta za naručivanje da saznate više.
Rovus Filteri za Storm V3 usisivač

Puna cijena: 9,90 €


Specijalna cijena: 4,95 €

Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Rovus Storm Vac V3 je 3u1 sistem koji se može koristiti kao štapni, ručni ili poluručni usisivač, sa svestranošću i snagom za čišćenje svih površina u kući. Sada možete svoj dom da održavate u vrhunskom stanju sa dva zamjenska HEPA filtera koji obezbjeđuju da nikada ne izgubi snagu usisavanja i može da nastavi da uklanja čestice i alergene u vazduhu iz vazduha koji udišete. Lako se instalira, može se prati i višekratno koristiti.

Više informacija
Detalji proizvoda

Pametniji, lakši i jednostavniji način usisavanja

Rovus Storm Vac V3 je svestrano, moćno i pristupačno rešenje za čišćenje u kući ili kancelariji. Jednostavan za upotrebu 3u1 sistem daje vam izbor laganog štapnog, ručnog ili poluručnog usisivača, tako da možete lakše da se krećete i nosite njegovu moć čišćenja gde god vam je potrebna. Dizajn bez kesa olakšava pražnjenje, bez potrebe za skupim, teško dostupnim kesama.

Očistite vazduh dok usisavate

Vazduh koji bilo koji usisivač usisava mora da se izbaci, a to je mesto gde starije, manje sposobne mašine često mogu da stvaraju probleme tako što izduvaju mikročestice koje izazivaju iritaciju i alergije. Rovus Storm Vac V3 jednostavno hvata grinje, spore plesni i perut kućnih ljubimaca sa visokokvalitetnim HEPA 10 filterom, pomažući da se smanji zagađenje vazduha kod kuće dok čisti tepihe, pločice, tekstil, presvlake i još mnogo toga.

Dva zamjenska HEPA 10 filtera

HEPA je skraćenica za vazduh visoke efikasnosti za čestice, a HEPA filteri se nalaze u mnogim kvalitetnim proizvodima koji čiste vazduh ili kontrolišu kontaminaciju, kao što se koriste u bolnicama i fabrikama. Ovaj set od dva rezervna filtera je specijalno dizajniran za Rovus Storm Vac3 i lako se instalira svaki put kada vaš usisivač izgubi snagu usisavanja. Da biste smanjili troškove i izbegli otpad, filteri se mogu oprati običnom vodom iz slavine, ostaviti da se osuše na vazduhu i ponovo koristiti.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star