BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Dormeo iMemory S Plus dušek III - na 24 rate

Photo
Video
-22%

Najprilagodljiviji i najudobniji dušek koji odgovara svima, bez obzira na položaj spavanja ili oblik tijela. Birajte između 4 čvrstoće i 2 nivoa podrške - lako se podešavaju samo okretanjem jezgra. Tri zone u sloju Octaspring® pjenastih opruga u obliku slova S održavaju vašu kičmu poravnatom prilagođavajući se 3-dimenzionalno i obezbjeđuju odličan protok vazduha, hladeći vas tokom spavanja. Idealan za parove zbog svog dvojnog jezgra.

Dormeo iMemory S Plus dušek III - na 24 rate

Puna cijena: Od 429,90 € Od


Specijalna cijena: Od 335,32 € Od

Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Najprilagodljiviji i najudobniji dušek koji odgovara svima, bez obzira na položaj spavanja ili oblik tijela. Birajte između 4 čvrstoće i 2 nivoa podrške - lako se podešavaju samo okretanjem jezgra. Tri zone u sloju Octaspring® pjenastih opruga u obliku slova S održavaju vašu kičmu poravnatom prilagođavajući se 3-dimenzionalno i obezbjeđuju odličan protok vazduha, hladeći vas tokom spavanja. Idealan za parove zbog svog dvojnog jezgra.

Više informacija
Detalji proizvoda

Dušek koji možete kupiti bez rizika - savršen usvakom smislu

Zaboravite muku sa pronalaskom pravog dušeka! Dormeo iMemory S Plus najsvestraniji je dušek od svih naših dušeka. Nudi 8 kombinacija za spavanje i stoga je savršen za svaki oblik tijela, masu i položaj pri spavanju. Štaviše, veće dimenzije imaju i reverzibilno dvostruko jezgro, što ga čini očiglednim izborom za parove. Dizajniran je tako da savršeno reaguje na sve tačke pritiska tijela i ostaje udoban. Jedinstveni 3-zonski sloj u obliku slova S od 3-dimenzionalne Octaspring® pjene smješten je između 2 sloja Ecocell® pjene (jedan je mekši, drugi čvršći), pružajući vam potrebnu potporu i održavajući kičmu u pravilnom položaju. Osim toga, pjenaste opruge povećavaju prozračnost i higijenu okruženja u kojem spavate. Na gornjoj je strani dodan i tretman protiv grinja, bakterija i neugodnih mirisa.

Dormeo iMemory S Plus Mattress III
 • VRHUNSKA 3D PRILAGODLJIVOST

  Inovativne pjenaste opruge izrađene su od kvalitetne Ecocell® pjene jedinstvenog Octaspring® dizajna. 8 potpornih stupova prilagođava se 3-dimenzionalno vašem tijelu. Svaka se opruga dinamički prilagođava konturama i pokretima vašeg tijela u svim položajima spavanja, pružajući 8 puta bolju raspodjelu pritiska.

 • Dormeo iMemory S Plus Mattress III

  IZUZETNA PODRŠKA KIČME

  Dušek je obogaćen Octaspring® slojem u obliku slova S 3 zone udobnosti, koji prati konturu kičme i održava je u zdravom položaju tijekom cijele noći, bez obzira na položaj spavanja. Nudi ciljanu podršku i sprječava bolove u leđima uzrokovane neudobnim spavanjem.

 • ODLIČAN PROTOK VAZDUHA

  8x prozračnija od tradicionalne memorijske pjene, Octaspring® aerospace tehnologija dokazano potiče protok vazduha i snižava temperaturu kreveta za 3 °C kako bi vam pružila dublji i duži san. Osim toga, ova tehnologija povoljno utiče na higijenu dušeka.

ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST DUŠEKA

visina20cm

Dormeo iMemory S Plus Mattress III

Pređite strelicom prekoKliknite na   za više detalja o proizvodu.

 1. CleanEffect(R) I Re-Vitalize tretman

  CleanEffect tretman nudi zaštitu protiv grinja, bakterija i mikroba. Re-Vitalize tretman pomaže u poboljšanju kvaliteta sna, povećava tjelesnu energiju, pomaže u regeneraciji i boljem snu.

 2. 2 CM MEMORIJSKE PJENE U NAVLACI

  Ova pjena reaguje na svaki položaj, masu, oblik i temperaturu tijela. Savršeno se prilagođava obliku tijela i smanjuje tačke pritiska na izložene dijelove, mišiće i kosti.

 3. 3-9 CM MEKŠE NARANDŽASTE ECOCELL(R) PJENE

  Najnoviji sloj u ovom dušeku, izrađen od elastične pjene koja povećava osjećaj udobnosti i potpore.

 4. 1 CM RAVNOTEŽNOG SLOJA

 5. TJEDINSTVENI SLOJ JEZGRE OCTASPRING(R) OD 3 CM U OBLIKU SLOVA S

  Prati konturu kičme i drži je u zdravom položaju tokom cijele noći, bez obzira na položaj spavanja. Takođe nudi 3 zone udobnosti kako bi se osigurala dobra ergonomija i sinergija sa pokretima vašeg tijela

 6. 1 CM RAVNOTEŽNOG SLOJA

 7. 3-9 CM ČVRŠĆE PLAVE ECOCELL(R) PJENE

  Najtvrđi sloj u ovom dušeku, izrađen je od elastične pjene koja povećava osjećaj udobnosti i potpore. Ovaj sloj pruža udobnost, sa elastičnom 3D staničnom strukturom punom sićušnih, vazduhom ispunjenih ćelija koje se prilagođavaju obliku i težini vašeg tijela.

 8. PERIVA NAVLAKA SA PATENTNIM ZATVARAČEM I 4 RUČKE

  Navlaka je podstavljena 100% PES podstavom.

4 nivoa čvrstoće i 2 nivoa podrške

Na temelju 20 godina iskustva, stručnjaci za spavanje razvili su strukturu dušeka tako da se savršeno prilagođava vašem tijelu u svakom položaju. Možete okrenuti dušek tako da odgovara vašim individualnim potrebama čvrstoće i potpore.

 • Reverzibilno jezgro od dna prema vrhu: s mekšom narandžastom i čvršćom plavom stranom Ecocell(R) pjene.
 • Reverzibilno jezgro po dužini: naći ćete da je S oblik ili bliže ili dalje od ramena. Ako je bliže, više će se prilagoditi i osloboditi više pritiska, posebno u slučaju bočnog spavanja
 • Dvostruka navlaka: s jedne strane navlaka ima ušivenu iMemory pjenu za dodatnu mekoću i udobnost. Druga strana dolazi sa PES podstavom.
Dormeo iMemory S Plus Mattress III

SAVRŠENO ZA PAROVE

Bez obzira na to koliko se razlikujete u veličini i težini ili kakve posebne potrebe i sklonosti imate, sada oboje možete uživati u dobrom snu bez kompromisa.

Dušeci od širine 160 cm naviše imaju dvostruko reverzibilno jezgro unutar jedne navlake. Tako neće biti razmaka između vaših strana, ali u isto vrijeme svatko može spavati na dušeku koji mu najviše odgovara.

Dodatno, zbog odvojenih jezgra neće biti prenosa kretanja. Ako se oboje dobro odmorite, bićete sretniji i zdraviji.

Dormeo iMemory S Plus Mattress III

KAKO ODABRATI IDEALNU STRANU?

Dušek pruža sve što vam je potrebno da vaša kičma bude u ravnom položaju, dok cijelo tijelo ostaje udobno oslonjeno na dušek. Možete ga okrenuti na bilo koji način koji vam najviše odgovara. Ipak, kako biste lakše odabrali svoju savršenu kombinaciju, pogledajte grafikon u odjeljku "Dodatne informacije". Tamo ćete pronaći naše preporuke za slaganje dušeka kako bi najbolje odgovarao vašem obliku tijela, težini i položaju pri spavanju.

Imajte na umu da dušek možete okrenuti u bilo kojem trenutku, posebno tokom velikih životnih događaja koji uzrokuju promjenu vaših potreba i posljedično utiču na vaše spavanje. To može uključivati gubitak ili dobijanje na težini (promjena oblika tijela) ili promjene potreba pri spavanju uslijed zadobivanja povreda i slično. Ovaj će dušek biti posebno prikladan za trudnice, mlade roditelje i osobe sa raznim zdravstvenim problemima. Budući da se dušek može prilagoditi, nema potrebe kupovati novi dušek kako bi nastavili dobro spavati.

Dormeo iMemory S Plus Mattress III

PROBUDITE SE ODMORNI

Osim Octaspring® opruga u obliku slova S i prozračne strukture Ecocell® pjene, uložili smo dodatni trud kako bi vaš novi dušek bio prozračan, čist i suv.

Navlaka:

 • sadrži Climalite vlakna, koja su izrađena posebnom tehnologijom za odvođenje vlage i ubrzavanje sušenja.
 • Re-Vitalize tretman koji pomaže poboljšanju kvaliteta sna tako što pomaže proces revitalizacije i opuštanja tijela.
Dormeo iMemory S Plus Mattress III

POZDRAVITE SE SA ALERGIJAMA

Prozračni dušek koji omogućuje dovoljan protok vazduha osnova je za regulaciju vlage i topline površine dušeka. No, kako bi vaš dušek bio još zaštićeniji od bakterija, grinja i neugodnih mirisa, navlaka je obogaćena CleanEffect® tretmanom.

Posebno ako imate problema sa alergijama i osjetljivom kožom, biće vam drago znati da se navlaka može skinuti i prati.

Dormeo iMemory S Plus Mattress III

UPUTSTVO ZA POSTAVLJANJE:

Vaš novi dušek će stići vakuumiran, omotan u 2 sloja plastične folije i zapakovan u odgovarajuću kutiju. Svi naši dušeci su vakuumirani zbog zaštite prilikom transporta.

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Pažljivo razrežite vanjsku foliju i pritom nemojte koristiti nož već makaze, kako ne biste probušili unutrašnju zaštitu.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Odmotajte vakuumski zamotani dušek na Vaš krevet. Pažljivo prerežite plastičnu vreću uz rubove i gledajte kako se dušek trenutno narasta, te potom uklonite vreću.

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Pričekajte 6 sati da Vaš novi dušek u potpunosti poprimi svoj oblik!

Dodatne informacije

Kako odabrati idealnu stranu?

Preporučljivo ljudima koji imaju manje od 90 kila

Dormeo iMemory S Plus Mattress III Dormeo iMemory S Plus Mattress III

Preporučljivo ljudima koji imaju više od 90 kila

Dormeo iMemory S Plus Mattress III Dormeo iMemory S Plus Mattress III

Slojevi dušeka

Dormeo iMemory S Plus Mattress III

Pređite strelicom prekoKliknite   za detalje proizvoda.

 1. Memorijska pjena u navlaci

 2. Manje Čvrsta Ecocell pjena

 3. Sloj sa Octaspring oprugama

 4. Čvrsta Ecocell pjena

Tehničke specifikacije
Octaspring® Da
Anti - bakterijski tretman Da
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Vitality
Dvostruko jezgro Da
Memorijska pjena Da
Periva navlaka Da
Reverzibilno jezgro Da
Visina 20 cm
Zone jezgra 3
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star