BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Rovus Nano Robotski usisivač

Photo
Video

Nano robotski usisivač čisti podove samo jednim dodirom na dugme. U jednom potezu usisava i briše podove, tepihe i pločice. HEPA H13 filter sprječava sitne čestice prašine da se vrate u vaš dom i ispušta samo pročišćen vazduh, a snažna baterija može trajati i do 100 minuta bez punjenja.

Rovus Nano Robotski usisivač
449,90 €
Club5*: 427,41 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Nano robotski usisivač čisti podove samo jednim dodirom na dugme. U jednom potezu usisava i briše podove, tepihe i pločice. HEPA H13 filter sprječava sitne čestice prašine da se vrate u vaš dom i ispušta samo pročišćen vazduh, a snažna baterija može trajati i do 100 minuta bez punjenja.

Više informacija
Detalji proizvoda

Neka se Rovus pobrine za čist dom

Čišćenje i usisavanje podova i tepiha neizbježan je zadatak ako želite da vaš dom izgleda uredno i bude zdravo okruženje za boravak. Svi bi rado zamijenili sate čišćenja za vrijeme sa porodicom i prijateljima, ali to je posao koji se mora obaviti. Zato se Rovus pobrinuo da vam ponudi rješenje - Nano robotski usisivač usisat će vaš cijeli dom, kada i kako želite.

Rovus Nano Robotic Vac

HEPA H13 filter

Uobičajeni usisivači izduvavaju usisani vazduh nazad u vaš dom i tako vraćaju čestice prašine nazad u vazduh. Nano robotski usisivač ima visokokvalitetan HEPA H13 filter koji će sakupiti i najsitnije čestice prljavštine, a u vaš dom će vratiti pročišćeni vazduh. Ne samo da hvata prašinu, već će se u njemu zaustaviti polen i ostali alergeni koji iritiraju disajni sistem i kožu.

Rovus Nano Robotic Vac

Za besprekorno čiste podove

Robotski usisivači se zadnjih godina izuzetno brzo razvijaju, što se vidi i na ovom modelu koji se može prilagoditi različitim vrstama podova. Može mesti i usisavati, čime osigurava besprijekornu čistoću vaših tepiha, pločica, parketa i ostalih vrsta podova. Sa samo 9.6 cm visine, lako će se zavući ispod stolova i ormarića kako bi očistio teško dostupna mjesta.

Rovus Nano Robotic Vac
 • Rovus Nano Robotic Vac
 • Rovus Nano Robotic Vac
 • Rovus Nano Robotic Vac
 • Rovus Nano Robotic Vac

Lasersko mapiranje

Manje razvijeni robotski usisivači samo slijepo lutaju prostorijom, stalno prelazeći ista područja. Nano robotski usisivač dolazi sa laserskim mapiranjem prostora zahvaljujući kojem pamti raspored objekata po prostoriji i ide najefikasnijom rutom čišćenja. Senzori mu omogućuju otkrivanje mogućnosti pada sa stepenica i rubova, kao i izbjegavanje namještaja.

Rovus Nano Robotic Vac

Jednostavna kontrola

Možete birati između 2 modela čišćenja i namjestiti raspored čišćenja uz pomoć daljinskog upravljača. Uživajte u filmu sa porodicom i dok robotski usisivač obavlja posao za vas.

Rovus Nano Robotic Vac
 • Rovus Nano Robotic Vac

  HEPA H13 filter

 • Rovus Nano Robotic Vac

  Snažna baterija traje i do 100 minuta bez punjenja

 • Rovus Nano Robotic Vac

  Daljinski upravljač

 • Rovus Nano Robotic Vac

  Pogodan za različite vrste podova i tepiha

Snažan i dugotrajan

Snažna litijeva baterija omogućava usisivaču rad i do 2 sata bez prestanka. Usisivač se sam vraća na punjenje kada je baterija gotovo prazna. Višekratna posuda za prašinu od 500 ml dovoljno je velika da skupi svu prljavštinu, bez potrebe kupovine zamjenskih vrećica i posuda.

Rovus Nano Robotic Vac

Set sadrži:

 1. 1x glavnu jedinicu sa posudom za prašinu
 2. 1x punjač
 3. 1x adapter
 4. 2x bočne metlice
 5. 1x HEPA 13 filter
 6. 1x metla za čišćenje
 7. 1x LCD daljinski upravljač
 8. 1x nožić za čišćenje
 9. 1x magnetna traka
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Rovus Nano Robotic Vac
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star