BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Dormeo Siena klasični jastuk V4

Photo
Video
-50%

Siena klasični jastuk je mekan, topao, udoban i možete ga koristiti tokom cijele godine. Napravljen je od specijalnih prozračnih mikrovlakana koji su savršeno prilagodljivi. Idealan je za sve položaje spavanja, a može se prati na 60℃.

NOVA MOGUĆNOST ZA TRGOVINU NA RATE putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na link Kupovina na rate ispod dugmeta za naručivanje da saznate više.
Dormeo Siena klasični jastuk V4

Puna cijena: 39,90 €


Specijalna cijena: 19,95 €

Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Siena klasični jastuk je mekan, topao, udoban i možete ga koristiti tokom cijele godine. Napravljen je od specijalnih prozračnih mikrovlakana koji su savršeno prilagodljivi. Idealan je za sve položaje spavanja, a može se prati na 60℃.

Više informacija
Detalji proizvoda

Klasični jastuk za dobar san

Dormeo Siena klasični jastuk će Vam pružiti ugodan san tokom čitave godine. Ovaj mekani jastuk napravljen od glatke tkanine ima cik-cak šare i elegantu plavu traku oko ivica. Napunjen je Wellsleep® naprednim mikro-vlaknima kako bi se osigurala potpuna prozračnost i ekstremna mekoća. Od ovog jastuka možete očekivati samo najudobniji san.

Napredni materijali za maksimalnu izdržljivost

Dormeo Siena klasični jastuk je napravljen od Softdream mikrovlakana koja su snažna, izdržljiva, otporna na istezanje i skupljanje i brzo se suše. Zahvaljujući ovom materijalu moći ćete uživati u udobnosti jastuka koji pritom neće izgubiti svoj oblik, boju i ostale osobine.

Wellsleep® mikrovlakna za prozačnot i mekoću

Punjenje Siena jastuka je napravljeno od naprednih Wellneo® mikrovlakana kako bi bio prozračan i mekan. Jedinstvena struktura ovih mikrovlakana stvara vazdušne džepove koji jastuku daju dodatni volumen i čine ga izuzetno mekanim.

Pogodan za svakoga

Jastuk je pogodan za sve stilove spavanja: na boku, leđima ili stomaku. U potpunosti je periv na 60°C - temperaturi koja ubija grinje, tako da možete biti sigurni da uvijek spavate na čistoj i svježoj površini.

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Comfort
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star