BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Delimano Lonac Stone Legend Classic

Photo
Video
-30%

Pripremajte zdrava i ukusna jela u loncu Stone Legend Classic. Načinjen od čelika i emajla, lonac sadrži neprianjajuću površinu ojačanu titanijumom i čelikom. Snažne ručke osiguravaju vam jednostavno prenošenje lonca. Prikladan je za sve vrste šporeta, uključujući i indukcijski. Dolazi u dimenzijama od 20 cm i 24 cm.

NOVA MOGUĆNOST ZA TRGOVINU NA RATE putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na link Kupovina na rate ispod dugmeta za naručivanje da saznate više.
Delimano Lonac Stone Legend Classic

Puna cijena: Od 39,90 € Od


Specijalna cijena: Od 27,93 € Od

Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Pripremajte zdrava i ukusna jela u loncu Stone Legend Classic. Načinjen od čelika i emajla, lonac sadrži neprianjajuću površinu ojačanu titanijumom i čelikom. Snažne ručke osiguravaju vam jednostavno prenošenje lonca. Prikladan je za sve vrste šporeta, uključujući i indukcijski. Dolazi u dimenzijama od 20 cm i 24 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Lonac za pripremu tradicionalnih jela

Postignite fantastične rezultate kuvanja zahvaljujući Stone Legend Classic loncu i iznenadite cijelu porodicu ukusnim jelima. Načinjen od 3 sloja čelika i emajla, lonac dolazi u elegantnom dizajnu koji je prikladan za svaku kuhinju. Možete pripremati ukusne gulaše, ljuti chilli con carne ili ukusne soseve. Zahvaljujući Whitford Quantanium premazu osigurana je sigurna priprema namirnica, bez lijepljenja.

Lonac dolazi u dvije dimenzije – 20 cm i 24 cm.

Emajl – legendarni materijal za izradu posuđa

Emajl je legendarni materijal koji se decenijama koristi u izradi posuđa zbog izvanrednih svojstava:

 • Čvrst i gladak sa neporoznom površinom
 • Otporan na hemikalije
 • 100% prikladan za recikliranje
 • Izdržljiv i otporan na ogrebotine
 • Dugotrajna boja
 • Osigurava jednostavno čišćenje
 • Sprječava sagorijevanje hrane

Moderan pristup tradicionalnom kuvanju

Quantanium premaz jedan je od najinovativnijih i modernih premaza na tržištu, ali korijeni potiču iz stare tehnike kuvanja koju su koristili naši preci. Zahvaljujući česticama kamena koje se nalaze u premazu oponaša se kuvanje na pravom kamenu. Čestice čuvaju toplinu i postepeno je otpuštaju u namirnice kako bi se očuvala prirodna vlaga, vitamini i ukusi.

Visokokvalitetni materijali Stone Legend Classic posuđa

Kompaktan lonac Stone Legend Classic sadrži 8 slojeva pri čemu je baza načinjena od 3 sloja dok je premaz načinjen od 5 slojeva. Također, dodali smo i čestice titanijuma koje ojačavaju premaz i čine ga neuništivim.

Načinjen da traje – čak i kada se koristi metalni pribor

Zahvaljujući Quantanium premazu, osigurana je dugotrajnost lonca za porodične obroke. Na vrhu se nalazi izdržljiv premaz otporan na ogrebotine koji je prikladan i za upotrebu metalnog pribora.

Prikladan za sve vrste šporeta

Za potpunu praktičnost i svestranost, lonac Stone Legend Classic pogodan je za upotrebu na svim vrstama šporeta, uključujući i indukcijski.

 

Osigurana zdrava priprema namirnica

Premaz Quantanium temelji se na vodi te je ekološki prihvatljiv za kuvanje. Svi materijali koji se koriste tokom izrade posude ne sadrže toksične čestice i 100% su bez PFOA. Takođe, zahvaljujući otpornosti na ogrebotine ne ispuštaju se štetne PTFE kemikalije u hranu.

100% neprijanjajuća površina za jednostavno održavanje

Zaboravite na borbu s čišćenjem zagorjelog lonca zahvaljujući Quantanium neprijanjajućem premazu. Nakon kuvanja, lonac možete staviti u mašinu za  suđe ili oprati sa malo vruće vode i deterdženta. Takođe, neprianjajući premaz omogućuje vam pripremu namirnica uz samo kap ulja.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 20cm, 24cm
Kapacitet 3,3l, 5,5l
Materijal carbon steel, enamel
Osnovni materijal čelik
Periv u mašini za suđe Da
Unutrašnji materijal QuanTanium premaz sa česticama pravog kamena
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star