BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Rovus Nano Plus paročistač za podove

Photo
Video

Koristite snagu nano pare da očistite svoj dom bez skupih ili štetnih hemikalija, i to samo uz pomoć obične vode. Novi, poboljšani Nano Plus paročistač za podove je inovativni podni čistač za upotrebu na svim tvrdim podovima, tepisima i tekstilima koji mogu podnijeti toplotu do 120 ° C. Nano para je spremna za nekoliko sekundi i ubija 99,9% bakterija i virusa.

Rovus Nano Plus paročistač za podove
119,90 €
Club5*: 113,91 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Koristite snagu nano pare da očistite svoj dom bez skupih ili štetnih hemikalija, i to samo uz pomoć obične vode. Novi, poboljšani Nano Plus paročistač za podove je inovativni podni čistač za upotrebu na svim tvrdim podovima, tepisima i tekstilima koji mogu podnijeti toplotu do 120 ° C. Nano para je spremna za nekoliko sekundi i ubija 99,9% bakterija i virusa.

Više informacija
Detalji proizvoda

Dubinsko čišćenje sa parom

Novi i poboljšani Rovus Nano Plus paročistač za podove pruža punu snagu nano parne tehnologije koja radi u vašem domu. Pritiskom na dugme možete svojoj porodici brzo i lako pružiti čistije, sigurnije okruženje sa običnom vodom iz slavine, sanirajući podovie ili osvježavajući tepihe, dušeke ili druge ravne tekstilne površine koje izdržavaju jaku toplotu.

Rovus Nano Floor Steamer Plus

Nano tehnologija za više snage uz manji napor

Rovus Nano Plus paročistač ima parnu komoru koja pametno kontroliše temperaturu, pritisak i brzinu zagrijane vode tako da se molekuli sudaraju jedni u druge sve dok ne postanu nano veličine. Ovi ultra mali molekuli mogu zatim dublje prodrijeti u površine koje želite da očistite, brzo se sušeći i ostavljajući ih bez mrlja i toksičnih ostataka.

Glavne funkcije

 • Rovus Nano Floor Steamer Plus

  Nano para spremna u 10 sekundi

 • Rovus Nano Floor Steamer Plus

  Eliminiše 99,9% virusa i bakterija

 • Rovus Nano Floor Steamer Plus

  Funkcija za kontrolu pare

 • Rovus Nano Floor Steamer Plus

  Dizajniran za pločice, parket, tepihe i ostale tekstilne materijale

 • Rovus Nano Floor Steamer Plus

  Čuva okolinu – prirodno čišćenje

 • Rovus Nano Floor Steamer Plus

  Funkcionalna glava

 • Rovus Nano Floor Steamer Plus

  Kabal od 6 metara dužine

 • Rovus Nano Floor Steamer Plus

  2 pravougaona uloška – jedan za parket i drugi za tepihe

Višenamjenski, ekonomičan i efektivan

Potpuno prirodna snaga vruće pare čisti i dezinfikuje bez upotrebe skupih ili štetnih hemikalija, što je čini posebno sigurnom za domove sa malom djecom i kućnim ljubimcima i šedi vam novac.

Ubija bakterije, viruse i mikrobe kako bi Vašoj porodici pružio zdravije okruženje za život

Nano parna krpa steriliše i ubija 99,9% bakterija, dezinficira podove i druge površine. To je zato što se stvara nano para, mnogo vrelija od čišćenja običnom krpom. Čišćenje parom je bezbjedno za djecu i kućne ljubimce.

Rovus Nano Floor Steamer Plus

Bezbjedan za okolinu i ljude

Ne koristi štetne i toksične hemikalije poput bjelila i amonijaka i ne ostavlja štetne hemikalije i druge ostatke. Mnoga sredstva za čišćenje sadrže natrijum hipohlorit, koji je oksidirajuće sredstvo i može izazvati sagorijevanje ili oštećenje kože.

Rovus Nano Floor Steamer Plus

Uklanja alergene i ne izaziva iritacije

Ako patite od alergija ili astme, čišćenje parom je veoma korisna metoda. Kako je para prirodna supstanca, ne izaziva štetnu reakciju na one koji pate od alergija ili astme.

Rovus Nano Floor Steamer Plus

Uklanja masnoću, prljavštinu i mrlje bez ribanja

Parne krpe čiste efikasnije od tradicionalnih krpa. Pored čšćenja poda, nano parna krpa će i sterilizirati vaš pod. Čišćenje paročistačem takođe ne ostavlja ostatke na površinama, tako da će podovi izgledati sjajnije. Korišćenje paročistača čini da se pod brže osuši od uobičajenog čišćenja krpom, i štedi napor pri ribanju poda.

Rovus Nano Floor Steamer Plus

Dizajniran za jednostavnu kućnu upotrebu. Pakovanje sadrži:

 • Glavnu jedinicu sa laganim dizajnom
 • Rezervoar za vodu od 400 ml - omogućava do 27 minuta neprekidne upotrebe.
 • 2 zamjenljive podloge od mikrovlakana.
Rovus Nano Floor Steamer Plus
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star