BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Emotivne sovice bojanka

Photo
Video

Otkrijte zabavu za cijelu porodicu i zaronite u uzbudljivi, šareni svijet Emotivnih sovica! Bojanka je kreirana specijalno za djecu, kako bi razvijala kreativnost i maštu. Ispunjena je mnoštvom različitih stranica za bojenje, ali i igrica, pitalica, djeci omiljenim lavirintom. U okviru bojanke dobijate i GRATIS stikere sa motivima Vaših omiljenih Emotivnih sovica!

NOVA MOGUĆNOST ZA TRGOVINU NA RATE putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na link Kupovina na rate ispod dugmeta za naručivanje da saznate više.
Emotivne sovice bojanka
4,90 €
Club5*: 1,47 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Otkrijte zabavu za cijelu porodicu i zaronite u uzbudljivi, šareni svijet Emotivnih sovica! Bojanka je kreirana specijalno za djecu, kako bi razvijala kreativnost i maštu. Ispunjena je mnoštvom različitih stranica za bojenje, ali i igrica, pitalica, djeci omiljenim lavirintom. U okviru bojanke dobijate i GRATIS stikere sa motivima Vaših omiljenih Emotivnih sovica!

Više informacija
Detalji proizvoda

Razni benefiti bojenja

Fini motorički razvoj: Bojenje pomaže djeci da razviju dobar opip prsta. Zahvaljujući bojenju, djeca imaju priliku za vježbanje držanja olovke na pravilan način i pomaže u razvoju tih finih motoričkih mišića na rukama, prstima i zglobu.

Koncentracija: Dječija koncentracija je nešto što se tokom vremena razvija i poboljšava. Bojenje zahtjeva dobru koncentraciju i ova vrsta fokusiranja na jedan zadatak može da pomogne djetetu da razvije svoj ukupni nivo koncentracije.

Dormeo Emotion Owl Happy Birthday
  • Dormeo Emotion Owl Happy Birthday
  • Dormeo Emotion Owl Happy Birthday

Prepoznavanje boje: Aktivnosti sa bojenjem podstiču svijest o boji. Korišćenje različitih boja pruža djeci mogućnost da istražuju različite kombinacije i omogućava im da vide kako mogu da promjene izgled određene slike. Takođe, djeca su u mogućnosti da steknu svijest o manje poznatim bojama.

Koordinacija oko-ruka: Bojenje pomaže u razvoju vizuelno-motorne koordinacije, tj. koordinacije oko-ruka dok dijete uči da je neophodno da se boji unutar određenog područja. Posmatranje, obavljanje i koordiniranje obije akcije je vještina koja se postepeno razvija prilikom bojenja. Kada djeca prvi put počnu da boje, biće im teško isprva da boje unutar linija, ali kako napreduju, njihove vještine će se poboljšavati. Jednom kada ovo savladaju, djeca stiču osjećaj ponosa i dostignuća jer je ovo ipak napredna i ne tako lako savladiva vještina.

Osjećaj ponosa i dostignuća: Moramo pružiti djeci svaku priliku da steknu samopouzdanje i razviju osjećaj sopstvene vrijednosti. Ako mogu stvoriti nešto sopstvenim rukama, što i pritom lijepo izgleda, to će pomoći da se nihova ličnost pravilno razvija.

Kreativnost: Bojenje i crtanje podstiču kreativno razmišljanje. Djeca mogu razviti sopstveni stil crtanja i uživati u stvaranju svog imaginarnog svijeta. Djeca pritom nauče i da planiraju, kao i da odlučuju koje boje će koristiti, a zatim i kojim redoslijedom će obojiti stvari unutar konkretne slike. Kako njihovo samopouzdanje raste, veća je vjerovatnoća da će rizikovati i da će početi da eksperimentišu sa bojom i različitim tehnikama bojenja.

Dormeo Emotion Owl Happy Birthday
Dodatne informacije

Format: A4

Broj stranica: 22

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dnevna soba
Dormeo linija Trends
Materijal wool
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star