BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Set čarapa Emotivne sovice

Photo
Video

Začinite jutarnje oblačenje sa veselim setom čarapica Emotivne sovice. Svaki set dolazi sa dva para čarapa u dvije boje sa motivima mudre porodice sovica. Napravljene su od mješavine pamuka za udobnost i izdržljivost i dolaze u tri veličine. Perive su na 40 °C.

Set čarapa Emotivne sovice
4,99 €
Besplatna dostava
Stock: 3
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Začinite jutarnje oblačenje sa veselim setom čarapica Emotivne sovice. Svaki set dolazi sa dva para čarapa u dvije boje sa motivima mudre porodice sovica. Napravljene su od mješavine pamuka za udobnost i izdržljivost i dolaze u tri veličine. Perive su na 40 °C.

Više informacija
Detalji proizvoda

DJECA IH OBOŽAVAJU

Obući mališane zna biti zahtjevan zadatak, no posao je znatno lakši ako uspijemo postići da se oblače sa veseljem. Zbog kvalitetnih materijala ove će čarape zadržati svoju boju i oblik, a dolaze u više veličina.

PAMUK ZA SRETNA STOPALA

Obuća je ta koja dobije svu pažnju, no čarape su one koje su uz naša stopala cijeli dan. Loš par čarapa može izazvati iritacije, neugodu ili nešto gore. Set čarapica Emotivne sovice napravljen je od mješavine visokokvalitetnog pamuka koji je mek, prozračan i čvrst materijal u kojem se stopala djece neće nepotrebno znojiti.

ŠARMANTAN DIZAJN

Kolekcija emotivnih sovica sastoji se od plišanih igrački, posteljine i odjeće za djecu. Šareni likovi sovica predstavljaju različite uloge unutar porodice. Set čarapica dolazi sa dvije boje u kombinaciji – ljubičasta (mama) i ružičasta (sestra) te plava (tata) i siva (brat). Set dolazi u tri veličine: 23-26, 27-30, 31-34.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Zahvaljujući mješavini pamuka, čarape su mogu prati na temperaturi do 40 °C. Čarape će zadržati svoj oblik i originalne boje pri pranju tako da će ih djeca moći dugo nositi. Gornja gumica u kontrastnoj boji omogućava čarapi da ne klizi za vrijeme nošenja kako bi se djeca mogla neometano igrati.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star