BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Set čarapa Emotivne sovice

Photo
Video

Začinite jutarnje oblačenje sa veselim setom čarapica Emotivne sovice. Svaki set dolazi sa dva para čarapa u dvije boje sa motivima mudre porodice sovica. Napravljene su od mješavine pamuka za udobnost i izdržljivost i dolaze u tri veličine. Perive su na 40 °C.

Set čarapa Emotivne sovice
4,99 €
Club5*: 4,74 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Začinite jutarnje oblačenje sa veselim setom čarapica Emotivne sovice. Svaki set dolazi sa dva para čarapa u dvije boje sa motivima mudre porodice sovica. Napravljene su od mješavine pamuka za udobnost i izdržljivost i dolaze u tri veličine. Perive su na 40 °C.

Više informacija
Detalji proizvoda

DJECA IH OBOŽAVAJU

Obući mališane zna biti zahtjevan zadatak, no posao je znatno lakši ako uspijemo postići da se oblače sa veseljem. Zbog kvalitetnih materijala ove će čarape zadržati svoju boju i oblik, a dolaze u više veličina.

PAMUK ZA SRETNA STOPALA

Obuća je ta koja dobije svu pažnju, no čarape su one koje su uz naša stopala cijeli dan. Loš par čarapa može izazvati iritacije, neugodu ili nešto gore. Set čarapica Emotivne sovice napravljen je od mješavine visokokvalitetnog pamuka koji je mek, prozračan i čvrst materijal u kojem se stopala djece neće nepotrebno znojiti.

ŠARMANTAN DIZAJN

Kolekcija emotivnih sovica sastoji se od plišanih igrački, posteljine i odjeće za djecu. Šareni likovi sovica predstavljaju različite uloge unutar porodice. Set čarapica dolazi sa dvije boje u kombinaciji – ljubičasta (mama) i ružičasta (sestra) te plava (tata) i siva (brat). Set dolazi u tri veličine: 23-26, 27-30, 31-34.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Zahvaljujući mješavini pamuka, čarape su mogu prati na temperaturi do 40 °C. Čarape će zadržati svoj oblik i originalne boje pri pranju tako da će ih djeca moći dugo nositi. Gornja gumica u kontrastnoj boji omogućava čarapi da ne klizi za vrijeme nošenja kako bi se djeca mogla neometano igrati.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star