BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Dormeo 3 u 1 Adapt Klasični Jastuk

Photo
Video
-30%

Dormeo 3in1 Adapt jastuk je u potpunosti prilagodljiv jer se sastoji od 2 zasebna unutrašnja jastuka različite čvrstine unutar 1 navlake. Savršen je za svaku vrstu spavanja, jer omogućava lako podešavanje visine i čvrstine za odgovarajuću podršku. Udobnost i prozračnost osigurani su Wellsleep® vlaknima i pamučnom navlakom sa prozračnim mrežama sa strane. U potpunosti je periv na 40 ° C.

Dormeo 3 u 1 Adapt Klasični Jastuk

Puna cijena: 44,90 €


Specijalna cijena: 31,43 €

Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Dormeo 3in1 Adapt jastuk je u potpunosti prilagodljiv jer se sastoji od 2 zasebna unutrašnja jastuka različite čvrstine unutar 1 navlake. Savršen je za svaku vrstu spavanja, jer omogućava lako podešavanje visine i čvrstine za odgovarajuću podršku. Udobnost i prozračnost osigurani su Wellsleep® vlaknima i pamučnom navlakom sa prozračnim mrežama sa strane. U potpunosti je periv na 40 ° C.

Više informacija
Detalji proizvoda

Jastuk koji doprinosi u sprečavanju bola u vratu i ramenima

Visokokvalitetni jastuk vam pruža nevjerovatan san, pomože u pravilnom držanju i sprečava bolove u vratu i gornjim leđima. Inovativni Dormeo 3in1 Adapt jastuk posebno je dizajniran da obezbijedi visinu i čvrstinu koju želite. Navlaka ima zip koji vam omogućava brzu promjenu visine i čvrstine jastuka uklanjanjem slojeva iznutra. Budući da ga možete prilagoditi vašim potrebama, pogodan je za sve vrste spavača, bilo da spavate na stomaku, leđima ili boku.

Dormeo 3in1 Adapt Pillow Classic Dormeo 3in1 Adapt Pillow Classic

3-in-1 sistem prilagođava se svim vašim potrebama

Kako god da spavate, 3in1 Adapt jastuk može vam pomoći da se probudite odmorniji, svježiji i da pametno kombinujete 3 dijela u jednom jastuku.

  • Spavači koji spavaju na boku uživaće u upotrebi dva unutrašnja "jastuka" koja se nalaze u navlaci i na taj način mogu da se odluče za čvršću ili mekšu stranu. Puna visina jastuka je 28 cm ili 23 cm primjenom pritiska.
  • Za spavače koji spavaju na leđima dovoljna je upotreba samo jednog unutrašnjeg sloja - čvršćeg visine od 15 cm ili mekšeg od 9,5 cm.
  • Oni koji spavaju na stomaku obezbijediće sebi više komfora i manje bolova ukoliko uklone unutrašnje slojeve i koriste samo osnovni spoljni od 3 cm. Na ovaj način smanjiće se napetost u vratu.
Dormeo 3in1 Adapt Pillow Classic

Udoban, mek i vazdušast

Sva tri sloja vazduha ispunjena su Wellsleep® mikrovlaknima, koje zajedno rade na stvaranju hiljade sitnih džepova vazduha koji daju potpuni, zadovoljavajući volumen i bogatu mekoću.

Jastuk omogućava nevjerovatnu cirkulaciju vazduha, jer su pored vazdušastog punjenja, bočne strane 100% pamučne spoljne navlake poboljšane vazdušnim mrežnim sistemom AirX. Tako da jastuk osigurava kontinuiranu cirkulaciju vazduha tokom cijele noći i radi protiv pregrijevanja i znojenja.

Dormeo 3in1 Adapt Pillow Classic

Jednostavan za upotrebu i održavanje

Kao i sva posteljina, jastuci se moraju redovno prati i zamijeniti svake dvije godine kako bi se očuvalo bezbjedno, higijensko okruženje za spavanje. Sva 3 elementa ovog jastuka su periva u mašini na 40 ° C kako bi se uklonili mirisi i mrlje.

Dimenzije jastuka su 60x40 cm. Savršen jastuk koji svima može obezbediti bolji san.

Dormeo 3in1 Adapt Pillow Classic

Održivost

Dormeo 3in1 Adapt jastuk je upakovan u višekratnu torbu, koju kasnije možete koristiti za: čuvanje igračaka, posteljine, odeće i slično.

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Vitality
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star