BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Doživite savršenu udobnost uz proizvode iz Dormeo Whipstitch kolekcije

Kolekcija je zamišljena kao most između sadašnjosti i prošlosti. Odlikuje se tradicionalnim, ali modernim dizajnom koji će vam probuditi uspomene iz djetinjstva i zagrliti vas u nostalgičnoj udobnosti.

Whipstitch ćebe

Više informacija

WHIPSTITCH ĆEBE

Uživajte u udobnosti, stilu i toplini uz super mekano ćebe od flisa. Reverzibilni dizajn u dvije boje, sa kontrastnim uzorkom. Idealno za odmor na kauču, u krevetu ili za putovanja i kampovanja.

WHIPSTITCH JORGAN I JASTUK

Savršeno rješenje za nov izgled sobe u koju će unijeti klasični dizajn u kombinaciji sa najboljom tehnologijom. Nježan je i mekan na dodir zbog prozračnih i hipoalergenih materijala zahvaljujući kojima možete opušteno uživati.

WHIPSTITCH KLASIČNI JASTUK

Više informacija

WHIPSTITCH JORGAN

Više informacija

Whipstitch dekorativni jastuk

Više informacija

WHIPSTITCH DEKORATIVNI JASTUK

Najmanji detalji su oni koji čine najveću razliku u ugođaju prostorije. Jedna od takvih stvari je i udoban jastučić. Trendi boje i dizajn u kombinaciji sa tradicionalnim vezom po rubovima.

WHIPSTITCH PEŠKIR

Obnovite svoju kolekciju peškira i počastite sebe mekanim dodirom peškira od najfinijeg pamuka. U više veličina, sa čvrstim tkanjem, dekorativnom bordurom u klasičnim bojama. Sve peškire krasi odlična moć upijanja, lako i brzo sušenje, nježno tkanje i vrhunska mekoća.

Whipstitch peškir

Više informacija