BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Šta je potrebno za kvalitetan san?

Kvalitetan san počinjemo da cijenimo tek kada ga izgubimo. Nesanica je često prouzrokovana spavanjem na dotrajalom ili neodgovarajućem dušeku, neodgovarajućem jastuku ili osnovi za krevet. Kako biste se uspješno nosili sa svakodnevnim životnim izazovima, morate biti odmorni. To je moguće samo ukoliko imate odgovarajuće okruženje za miran i nesmetan san...

Kvalitetan san počinjemo da cijenimo tek kada ga izgubimo. Nesanica je često prouzrokovana spavanjem na dotrajalom ili neodgovarajućem dušeku, neodgovarajućem jastuku ili osnovi za krevet.

Kako biste se uspješno nosili sa svakodnevnim životnim izazovima, morate biti odmorni. To je moguće samo ukoliko imate odgovarajuće okruženje za miran i nesmetan san...

Dormeo ima sve što je neophodno kako biste imali zdravo okruženje za kvalitetan san

Za udoban san Vam je, prije svega, potrebna odgovarajuća podloga koja će na pravi način podupirati Vaše tijelo i glavu:

  • Kvalitetan dušek koji će ponuditi Vašem tijelu neophodnu podršku i udobnost,
  • Jastuk koji će na odgovarajući način podupirati Vaša ramena, vrat i glavu,
  • Letvičasta osnova koja obezbjeđuje pravilan položaj dušeka i omogućava nesmetan protok vazduha,
  • Odgovarajuće ćebe, jorgan ili prekrivač.

Dušeci vrhunskog kvaliteta: osnova za dobar san i buđenje bez bolova

Dušeci su, svakako, osnova svakog kreveta. Bez dobrog dušeka Vi jednostavno nećete dobro spavati, a nakon dugih sati ležanja na neodgovarajućoj i neudobnoj podlozi, Vaše tijelo se neće odmarati nego će nastojati da pronađe što udobniji položaj. Sve ovo dovodi do toga da se budite nenaspavani i nervozni – a to znači da započinjete svoj dan ustajanjem 'na pogrešnu nogu'.

Veoma je važno da ne uzimate 'zdravo za gotovo' značaj udobnosti, kao i da se opredelite za dušek koji će brinuti o Vašem tijelu i njegovoj udobnosti. Više o Dormeo dušecima možete pogledati ovdje, a za pomoć pri kupovini novog dušeka, pogledajte naš vodič 'Kako izabrati odgovarajući dušek?'.

Kako pažljivo odabran jastuk može poboljšati kvalitet Vašeg sna?

Ukoliko se odlučite za kupovinu novog dušeka, a i dalje koristite nekvalitetan jastuk, nećete riješiti svoje probleme sa spavanjem. Štaviše, možete čak i pogoršati probleme koje ste imali do sada. Nepravilan položaj glave tokom sna može prouzrokovati bolove u gornjem dijelu kičme, vratu i ramenima. Izbor odgovarajućeg jastuka opušta mišiće vrata, jer oni više ne moraju da se istežu tokom sna kako bi smanjili pritisak na ramena i gornji dio kičme.

Dormeo jastuci su napravljeni tako da održavaju Vaš vrat i glavu u pravilnom položaju, pružajući im maksimalnu potporu. Možete izabrati između anatomski oblikovanih ili klasičnih jastuka, napravljenih od najkvalitetnijih i postojanih materijala. Izaberite svoj jastuk ovdje.

Ukoliko imate poteškoće pri odabiru jastuka, preporučujemo Vam da prvo pogledate naš vodič 'Kako izabrati odgovarajući jastuk?'.

Letvičasta osnova kreveta je neophodna kako bi obezbijedila potporu Vašoj kičmi i i dobru provjetrenost Vašeg dušeka

Letvičasta osnova je neophodna kako bi pružila maksimalnu udobnost, odgovarajuću podršku Vašem tijelu i dugotrajnost punjenja Vašeg dušeka. Obezbijeđuje evaporaciju vlage, čime se u velikoj mjeri smanjuje prisustvo bakterija i grinja.

Dormeo letvičasta osnova za krevet omogućava Vam zdrav san jer održava Vaše tijelo u ergonomskom položaju. Da biste pogledali Dormeo letvičaste osnove za krevet, kliknite ovdje.

Neka Vaš prekrivač ugrije i umiri Vašu kožu

Vrhunac svakog udobnog kreveta je topli prekrivač koji će Vas obaviti svojom mekoćom i udobnošću. Dormeo nudi veliki izbor prekrivača izrađenih od pamuka, svile, TENCEL®, paperjastih Wellsleep® vlakana i drugih materijala. Uz ovakav izbor, možete sigurno odabrati pravi prekrivač za Vas.

Sve prekrivače možete pogledati ovde.

Dormeo brine o Vama nastojeći da kreira najbolja moguća rešenja za Vaš zdrav san, koji je udoban i priuštiv. Našu cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje.