BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Uporedite Dormeo dušeke

Rotirajte svoj telefon za bolje korisničko iskustvo!
 
Cijena od
Specijalna ponuda
Probni periodToliko smo sigurni u kvalitet naših dušeka da Vam nudimo probni period!
GarancijaPružamo garanciju do 15 godina na sve naše dušeke. Sa takvom vrstom sigurnosti i probnim periodom od 60 dana nema razloga da ne probate naše dušeke.
TvrdoćaLEĐA - ljudima koji spavaju na leđima preporučujemo srednje tvrde ili tvde dušeke. Svi koji spavaju na leđa ne zahtijevaju meksše dušeke jer je pritisak na tijelo ravnomjernije raspoređen nego kod spavača na stomaku ili boku.
BOK - spavači koji spavaju na boku zahtijevaju srednje mekane ili mekane dušeke. To je zbog činjenice da se uvećani pritisak stvara na kukove i ramena, jako malu površinu.
STOMK - spavači koji spavaju na stomaku preferiraju dušeke srednje tvrdoće. Previše tvrd dušek za ove spavače može stvoriti pritisak i bol u koljenima, kukovima dok u previše mekan dušek spavač previše utone i stvara se pritisak na leđa i kičmu.
VisinaOd 14cm do 27cm
Octaspring®Ekskluzivna Octaspring® tehnologija kombinuje podršku i udobnost pjene i funkcionalnost opruga. Pruža čak i do 8x bolju prozračnost, a pokreti se ne prenose. Dizajn u obliku "saća" pruža podršku da se Vaše tijelo prirodno namjesti, te smanjuje pritisak i povećava udobnost.
Dvostruko jezgro2 odvojena jezgra u 1 navlaci dušeka. Dušeci širine 140cm i veće imaju mogućnost prilagođavanja tvrdoće jer sadrže dva jezgra u jednoj navlaci. Tako da u skladu sa svojim potrebama možete podesiti tvrdoću dušeka nezavisno od toga ko spava do Vas.
Reverzibilno jezgroNeko voli tvrđi, a neko mekši dušek određeni Dormeo dušeci imaju 2 nivoa tvrdoće. Ako niste sigurni koja tvrdoća dušeka Vam odgovara samo ga okrenite i pronađite tvrdoću koja Vam odgovara
Periva navlakaNavlaka ima rajfešlus koji Vam omogućava da je skinete i operete osiguravajući da će Vaš dušek ostati čist dugo dugo vremena.
Memorijska pjenaMemorijska pjena se prilagođava Vašem tijelu 'osjećajući' težinu i toplotu Vašeg tijela. Tako da stvara podlogu koja će Vam dati osjećaj kao spavanja na oblaku bez pritiska na bilo kojem dijelu tijela.
Anti - bakterijski tretmanCleanEffect® tretman posjeduje anti-bakterijska svojstva i stvara nepogodno okruženje za množenje grinja. Nećete imati samo udobnu podlogu za spavanje već i zdraviju.
JezgroEcocell je napredan, savremen, sintetski, elastični materijal koji se odlikuje čvrstoćom, izvrsnom prilagodljivošću i prozračnošću. Štiti od alergija, higijenski je, lagan i čuva prirodu jer se može reciklirati.Ecogreen je materijal koji je napravljen s ciljem zaštite prirode i smanjenju upotrebe sintetskih materijala. Njegova osnova je Ecocell, izdržljiv, elastičan materijal nove generacije koji 'diše', što tijelu osigurava savršenu potporu, a istovremeno je izdržljiv i lagan. Ecocell je obično u potpunosti napravljen od sintetskih materijala, a Ecogreen ima poboljšana ekološka svojstva jer je 30% njegovih sintetskih materijala zamijenjeno ricinusovim uljem. To dušecima daje antibakterijska i antialergijska svojstva.
VISOKOKVALITETNI DUŠECI
Dušeci napravljeni od nagrađivanih, kvalitetnih materijala za savršenu udobnost, koji se u potpunosti prilagođavaju Vašem tijelu i položaju spavanja.
Od 749,90 € Od
712,41 €
Podesiva tvrdoća
30 cm
4cm viscoelastic polyurethane foam, 4cm latex perforated with jute, 14cm pocket springs, 4cm Ecocell foam
Od 569,90 € Od
541,41 €
100 dana
15 godina
Podesiva tvrdoća, Srednje tvrd
27 cm
Gornja strana jezgra: 1. sloj: poliuretanske pjenaste opruge (Ecocell®), 2. sloj: poliuretanske pjenaste opruge (Ecocell®), Donja strana jezgra: džepičaste opruge, Sloj pjene: poliuretanska pjena (Ecocell®), Unutrašnjost navlake: 100% poliester
Od 469,90 € Od
446,41 €
100 dana
15 godina
Srednje tvrd
27 cm
Gornja strana jezgra: pjenaste (Ecocell®), Donja strana jezgra: džepičaste opruge, Slojevi pjene: poliuretanska pjena (Ecocell®)
PRILAGODLJIVI DUŠECI
Fleksibilni dušeci od pažljivo odabranih materijala za zdrav i udoban san.
Od 239,90 € Od
227,91 €
30 dana
15 godina
Mekan, Manje tvrd, Srednje tvrd, Tvrd
18 cm
Ecocell®
Od 319,90 € Od
303,91 €
soft/firm
18 cm
polyurethane foam (Ecocell®)
Od 339,90 € Od
322,91 €
60 dana
15 godina
Mekan, Manje tvrd, Srednje tvrd, Tvrd, Veoma tvrd
20 cm
Ecocell®, Octaspring® opruge
-30%

Puna cijena: Od 279,90 € Od


Specijalna cijena: Od 195,93 € Od

30 dana
15 godina
Srednje tvrd
18 cm
Ecocell®, 2 cm Memorijske pjene, 3 cm Octaspring® pjenaste opruge
Od 299,90 € Od
284,91 €
middle firm
20 cm
OSNOVNI DUŠECI
Kvalitetno i čvrsto jezgro pruža podršku Vašoj kičmi.
Od 129,00 € Od
122,55 €
Srednje tvrd
14 cm
polyurethane foam (Ecocell®)
VISOKOKVALITETNI DUŠECI
Dušeci napravljeni od nagrađivanih, kvalitetnih materijala za savršenu udobnost, koji se u potpunosti prilagođavaju Vašem tijelu i položaju spavanja.
PRILAGODLJIVI DUŠECI
Fleksibilni dušeci od pažljivo odabranih materijala za zdrav i udoban san.
OSNOVNI DUŠECI
Kvalitetno i čvrsto jezgro pruža podršku Vašoj kičmi.