BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Prekrivači

PREKRIVAČI

Prekrivači od najfinijih, preudobnih materijala. Birajte ljetnje ili zimske prekrivače, kao i one pogodne za sva četiri godišnja doba!

Sortiraj po Poređaj po

8 Proizvod(a)

Zatvori

8 Proizvod(a)

Zatvori

Dormeo prekrivači

Bez obzira da li volite samo da prebacite tanji pokrivač ili ćebe preko sebe tokom popodnevne drijemke ili ste od onih koji baš vole da urone u jorgan, Dormeo ima u ponudi najbolje prekrivače za vas!

U zavisnosti od sezone i potreba pojedinca, u asortimanu imamo sve - od pamučnih frotir pokrivača, do jorgana, pa i onih koji imaju i ljetnju i zimsku varijantu spakovanu u jedan prekrivač.

U ljetnjoj sezoni, kada su dani i noći topliji, pravi izbor su ljetnji frotir pokrivači sačinjeni od najfinijeg, mekog pamuka, dostupni u živopisnim bojama i dezenima.

Za hladnije dane Dormeo preporučuje jorgane punjene Wellsleep mikrovlaknima, koje odlikuje osobina strujanja vazduha, te ne izazivaju prekomjerno znojenje. Sa druge strane, oni sprečavaju razvoj bakterija i preporučuju se osobama koje imaju problem sa alergijom na grinje, prašinu ili perje.

Sve prekrivače iz asortimana možete prati u veš-mašini, dakle lako se održavaju, a higijenski uslovi spavanja su uvijek na prvom mjestu.

Za one koji vole sve u jednom imamo i komplete koji podrazumijevaju i jorgan i jastuk, kao i čuveni i neodoljivi Warm Hug set - ćebe i jastuk koji su idealni za one koji mogu da spavaju u svim položajima na bilo kom dijelu namještaja.

Za najmlađe posebno izdvajamo plišanu igračku Emotivne Sovice koje nam dolaze u raznim varijantama različitih raspoloženja, svaka uz plišano ćebence koje se dobija u kompletu.

Svima onima kojima je potreban poseban tretman i dodatni mir da se uspavaju, Dormeo u svom asortimanu nudi prekrivače koji u navlaci imaju dodatne ekstrakte Aloe Vere, vlakna bambusa ili Comfy Relax mikrovlakna koja imaju umuirijuća svojstva i pružaju dodatnu nježnost i udobnost. A sa druge strnane imaju i hipoalergijske osobine.

Dormeo prekrivači imaju odlična termoregulaciona svojstva, te održavaju ujednačenu temperaturu tokom čitave noći. Punjeni su materijalima kroz koje lako struji vazduh pa se suvišna toplota ne akumulira.

Prekrivači, jorgani i setovi dostupni su u singl i double veličinama, a oni iz kolekcije za djecu imaju dezene za dječake i djevojčice. Ovako imate najbolje za cijelu porodicu. Ako vam treba ideja za koristan i kvalitetan poklon, Dormeo prekrivači su pravi izbor. Obradujte najdraže i podarite im vrhunsku udobnost i kvalitetno spavanje!