BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Siena dupli jorgan V4

Photo
Video
-50%

Spavajte bezbrižno cijele godine uz Siena jorgan V4 za 4 godišnja doba. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, jorgan je prikladan za sve koji pate od alergija. Sastoji se od dva jorgana: tanjeg i debljeg, a dolazi u dvije dimenzije: 140x200 i 200x200 cm.

Siena dupli jorgan V4

Puna cijena: Od 109,90 € Od


Specijalna cijena: Od 54,95 € Od

Club5*: 43,96 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Spavajte bezbrižno cijele godine uz Siena jorgan V4 za 4 godišnja doba. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, jorgan je prikladan za sve koji pate od alergija. Sastoji se od dva jorgana: tanjeg i debljeg, a dolazi u dvije dimenzije: 140x200 i 200x200 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

ZA MIRAN SAN TOKOM CIJELE GODINE

Siena dupili jorgan V4 praktično je rješenje za kvalitetan san cijele godine. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, jorgane možete koristiti zasebno ljeti, a tokom zime ih spojite i uživajte u osjećaju mekoće i udobnosti.

INOVATIVNI MATERIJALI ZA DODATNU MEKOĆU

Navlaka Siena jorgana izrađena je od Softdream mikrovlakana koja pridonose kvalitetu i mekoći pokrivača. Zahvaljujući svojstvu smanjenog upijanja vlage, mikrovlakna osiguravaju prozračno i suvo okruženje za spavanje.

PROBUDITE SE ODMORNI SVAKOG JUTRA

Izuzetno mekani jorgan Siena V4 ispunjen je Wellsleep® mikrovlaknima koja daju mekoću pokrivaču. Prozračna Wellsleep® mikrovlakna svojom posebnom križnom strukturom stvaraju vazdušne džepove i osiguravaju dodatnu punoću i volumen pokrivača.

DVA JORGANA U JEDNOM

Siena V4 jorgan sastoji se od tanjeg i debljeg pokrivača. Jorgane možete koristiti odvojeno ljeti, a zimi ih spojite ušivenim dugmićima kako biste dobili debeli pokrivač. Na rubovima pokrivača nalaze se dugmići koji osiguravaju jednostavnu i praktičnu kombinaciju oba pokrivača.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Ovaj jorgan Siena V4 periv je na 60 °C, temperaturi koja uništava grinje. Da bi izbjegli neravnomjerno nakupljanje punjenja, protresite jorgan poslije pranja i ponovite postupak tokom sušenja. Pazite da se pokrivač u potpunosti osuši prije upotrebe. Pokrivač dolazi u dvije dimenzije: 140x200 cm i 200x200 cm.

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Comfort
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star