BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

AdaptiveGO Set jorgan i jastuk

100 100 1
SKU: 99-1000130448
Photo
Video
-50%

Izuzetno mekan i kvalitetan set prikladan za cijelu godinu koji posjeduje odzivnu termo-regulativnu tehnologiju. Kada Vam je vruće, hladi Vas ili kada Vam je hladno - ušuška Vas i ugrije. Lagan, ekstra topao i izuzetno prozračan jorgan. Klasični jastuk idealan je za sve pozicije spavanja. 3 boje: siva, krem i mint. Pojedinačni set: 140x200 cm i 1 jastuk 50x70 cm i dvostruki set: 200x200 cm i 2 jastuka 50x70 cm.

AdaptiveGO Set jorgan i jastuk

Puna cijena: Od 94,90 € Od


Specijalna cijena: Od 47,45 € Od

Club5*: 42,71 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Izuzetno mekan i kvalitetan set prikladan za cijelu godinu koji posjeduje odzivnu termo-regulativnu tehnologiju. Kada Vam je vruće, hladi Vas ili kada Vam je hladno - ušuška Vas i ugrije. Lagan, ekstra topao i izuzetno prozračan jorgan. Klasični jastuk idealan je za sve pozicije spavanja. 3 boje: siva, krem i mint. Pojedinačni set: 140x200 cm i 1 jastuk 50x70 cm i dvostruki set: 200x200 cm i 2 jastuka 50x70 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Luksuzni komfor zagarantovan

Lijepo se naspavajte i probudite se odmoreni i sa puno energije. Ovaj set je napravljen da Vam pruži mekoću, podršku i najbolji san tokom cijele godine.

Set uključuje:

  • Ultra mekani i kvalitetni jorgan za sva godišnja doba
  • Klasični jastuk za sve pozicije spavanja
  • Torbu za nošenje - idealna za putovanja i jednostavno odlaganje

Dostupan u tri moderne boje: sivoj, bež i plavoj.

Dormeo AdaptiveGO Set jorgan & jastuk & torba

Toplo ili hladno? Neka Vaše tijelo odluči

Ako Vam je ili previše toplo ili previše hladno, pokrivate se i otkrivate cijelu noć, to je znak da koristite pogrešan jastuk ili jorgan.

Rješenje je novi AdaptiveGo set sa inovativnom odzivnom termo-regulativnom tehnologijom. Tajna je u novom HeiQ Smart Temp revolucionarnom adaptivnom tretmanu razvijenim u Švajcarskoj, koji se primenjuje u navlaci jastuka i prekrivača. Pretvara se u jedinstveni materijal koji reaguje na Vašu tjelesnu temperaturu. Kada počnete da se zagrijevate, materijal apsorbuje toplotu i vlagu, čineći da brže isparava kako bi se ohladio. Kada Vam se tjelesna toplota smanji, isparavanje slabi i materijal Vam omogućava ugodnu toplinu.

Dormeo AdaptiveGO Set jorgan & jastuk & torba

Lagan, udoban i extremno prozračan

AdaptiveGo jorgan i jastuk ispunjeni su Wellsleep® naprednim mikrovlaknama koje osiguravaju prozračnost, čime ćete se ojećati svježe i ugodno tokom cijele noći. Praktičan je za upotrebu tokom cijele godine, bez obzira koje je godišnje doba. Zbog materijala od kojih je napravljen, jorgan je lagan, prijatan za kožu i po potrebi topao.

Wellsleep® napredna mikrovlakna pružaju više od super mekanog osjećaja. Spavači sa osetljivom kožom ili alergijama mogu biti sigurni, jer je u pitanju materijal od hipoalergijskim mikrovlaknima i prijatan je za kožu.

Primamljiv i moderan izgled

Nevjerovatno mekani jorgan je napravljen od specijalnog materijala i zanimljivog šava koji mu daje lijepu teksturu. Materijal visokog kvaliteta sastoji se od velikog broja niti. AdaptiveGo jastuk i jorgan sadrži 300 navoja koji ih čine izdržljivim i otpornim, mekanijim i prijatnijim na dodir i povećava osjećaj ugodnosti.

Dormeo AdaptiveGO Set jorgan & jastuk & torba

Podešavanje tvrdoće i visine jastuka po ličnim potrebama

AdaptiveGO jastuk u potpunosti podržava Vaš vrat i pruža optimalno poravnanje kičme. Možete prilagoditi visinu i čvrstinu Vašim potrebama jednostavnim uklanjanjem dijela punjenja. Posjeduje zatvarač sa strane, tako da se količina jastuka za punjenje može povećati ili smanjiti. Tako svako može imati svoj najprikladniji jastuk i uvijek pravilno uskladištenu kičmu - bez obzira da li spavate na leđima, boku ili stomaku.

Dormeo AdaptiveGO Set jorgan & jastuk & torba

Lako se održava

Set je poptuno periv na 40°C. Kako biste izbjegli gužvanje protresite Vaš jorgan i jastuk nakon pranja i ponovite proces tokom sušenja. Uvjerite se da je set potpno suv prije korištenja.

Set se preporučuje:

  • Svima koji se znoje tokom spavanja
  • Svima koji pate od alergija
  • Svima koji žele da spavaju udobno
  • Svima koji vole udobne i mekane jorgane i jastuke
  • Za sve pozicije spavanja
Dormeo AdaptiveGO Set jorgan & jastuk & torba
Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Vitality
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (1 Recenzije)

5

1 Recenzije

1 Proizvod(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Марина

www.dormeo.me

It's very high technology
Super!