Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Wellneo Flawless uređaj za otklanjanje dlačica sa lica

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Wellneo Flawless je novi uređaj za jednostavnu i efektivnu rutinu uljepšavanja. Skrivajući sitne rotacione oštrice, ovaj uređaj će bezbolno ukloniti sve dlačice sa Vašeg lica. Zahvaljujući njegovom dizajnu poput karmina, možete ga nositi sa sobom bilo gdje. Sa pločicama od 18-karatnog zlata, ovaj inovativni proizvod je potpuno hipoalergijski i odobren od strane dermatologa!

Wellneo Flawless uređaj za otklanjanje dlačica sa lica
19,90 €
Club5*: 18,91 €
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 002
Informacije ukratko

Wellneo Flawless je novi uređaj za jednostavnu i efektivnu rutinu uljepšavanja. Skrivajući sitne rotacione oštrice, ovaj uređaj će bezbolno ukloniti sve dlačice sa Vašeg lica. Zahvaljujući njegovom dizajnu poput karmina, možete ga nositi sa sobom bilo gdje. Sa pločicama od 18-karatnog zlata, ovaj inovativni proizvod je potpuno hipoalergijski i odobren od strane dermatologa!

Više informacija
Detalji proizvoda

Diskretan i efikasan način za uklanjanje dlačica

Da li ste umorni od čestog uklanjanja dlačica s lica koje se pojave baš onda kada imate važne susrete? Wellneo Flawless uređaj za uklanjanje dlačica sa lica je pravo rješenje za vas. Nosite ga sa sobom u Vašu torbicu, zajedno s ostalim kozmetičkim priborom i uvijek će Vam biti pri ruci. Ima dizajn poput karmina tako da se neće izdvajati iz Vaših regularnih stvari.

Glatkoća depiliranja bez crvenila i boli

Zaboravite na vrući vosak i bolne depilatore! Wellneo uređaj za uklanjanje dlačica će olakšati Vašu uobičajnu rutinu sređivanja. Jednostavno ga stavite na lice i bezbolno uklonite sve neželjene dlačice. Uređaj možete koristiti svaki dan, bez čekanja da dlačice ponovo izrastu.

Moderan dizajn i napredna tehnologija

Wellneo Flawless uređaj za uklanjanje dlačica sa lica ima moderan dizajn karmina. U njemu je smještena neprimjetna oštrica, a hipoalergena ploča napravljena je od 18-karatnog zlata je u potpunosti sigurna na dodir.

Najbolje rješenje za žene svih dobi

Flawless je toliko jednostavan za korištenje da ga možete koristiti zatvorenih očiju! Praktičan je i možete ga nositi u Vašoj torbici, a zahvaljujući njegovom dizajnu niko neće primjetiti da služi za uklanjanje dlačica. Namijenjen je za korištenje na koži lica - na bradi, obrazima, čelu i gornjoj usni.

6 razloga da naručite Wellneo Flawless upravo sada:

  • Bezbolno uklanja sve dlačice sa lica
  • Izgleda poput karmina - niko neće primjetiti da se radi o uklanjnju dlačica
  • Bezbjedno za svakodnevno korištenje
  • Hipoalergijski i sigurno na dodir
  • Kompaktna veličina
  • Radi na baterije

Imajte samopouzdanja gdje god se nalazili

Wellneo Flawless možete uvijek nositi sa sobom i osjećati se sigurno. Ukoliko primjetite neku dlačicu potrebno je samo par kuržnih pokreta i sve Vaše brige će nestati.

Prije

Poslije

Dodatne informacije
  • Težina: 0,15 kg
  • Boja: Bijela
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star