BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Stalak za monitor i laptop sa UV svjetlom

Photo
Video

Stalak za monitor i laptop sa UV svjetlom osigurava vam maksimalnu udobnost tokom upotrebe Vašeg računala. Dolazi u ergonomskom dizajnu koji osigurava pravu visinu Vašeg uređaja i sprječava pojavu neugodnog bola u tijelu. Stalak sadrži UV svjetlo koje uništava bakterije i mikrobe na tastaturi.

Stalak za monitor i laptop sa UV svjetlom
49,90 €
Stock: 1
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Stalak za monitor i laptop sa UV svjetlom osigurava vam maksimalnu udobnost tokom upotrebe Vašeg računala. Dolazi u ergonomskom dizajnu koji osigurava pravu visinu Vašeg uređaja i sprječava pojavu neugodnog bola u tijelu. Stalak sadrži UV svjetlo koje uništava bakterije i mikrobe na tastaturi.

Više informacija
Detalji proizvoda

Jednostavno rješenje za siguran rad

Provodite previše vremena za računarom? Predstavljamo vam praktično rješenje za vaš rad i igranje igrica – ergonomski stalak za monitor i laptop. Ovaj višenamjenski praktičan dodatak jednostavan je za svakodnevnu upotrebu i osigurava vam maksimalnu udobnost dok radite ili igrate igrice na vašem računaru.

Osjećajte se bolje

Ako je zaslon računara prenisko postavljen, tada su kičma i vrat u nepravilnom položaju što često dovodi do neugodnih bolova. Takođe, prenisko postavljena tastatura može dovesti do bolova u zglobovima što otežava slobodno kucanje i kretanje. Podignite monitor ili lap top na optimalnu visinu kako bi vaša leđa bila ispravljena, a zglobovi u optimalnoj visini.

UV svjetlo za čistu tastaturu

Stalak za monitor i lap top višenamjenski je dodatak koji vaše radno mjesto čini sigurnim i praktičnim. Osim ergonomskog dizajna, stalak sadrži ugrađeno UV svjetlo koje uništava bakterije i mikrobe na vašoj tastaturi. Mnoge studije dokazale su kako tastature mogu biti do 100x prljavije od kuhinjskih stolova. Samo postavite tastaturu pod svjetlo, pritisnite dugme i pustite da UV svjetlo uništi sve nečistoće.

Lagan, izdržljiv i sklopiv

Stalak za monitor i laptop dolazi u laganom, sklopivom dizajnu koji vam osigurava praktičnu upotrebu i odlaganje. Može podnijeti do 10 kg i nagibe između 17 i 30 ”. Prostor ispod postolja sadrži UV svjetlo i dovoljno je velik za tastature širine do 520 mm i visine 50 mm.

USB punjenje

Stalak se puni pomoću običnog USB kabla, sa vašeg računara ili adaptera ili putem DC 5V 2A 220V adaptera (nije uključen u paket) .

Tehničke specifikacije
Dodatne funkcije UPSUV light 3x, USB charging port 1x, DC port 1x
Dormeo Program Dnevna soba
Materijal ABS
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star