BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Stalak za monitor i laptop sa UV svjetlom

Photo
Video

Stalak za monitor i laptop sa UV svjetlom osigurava vam maksimalnu udobnost tokom upotrebe Vašeg računala. Dolazi u ergonomskom dizajnu koji osigurava pravu visinu Vašeg uređaja i sprječava pojavu neugodnog bola u tijelu. Stalak sadrži UV svjetlo koje uništava bakterije i mikrobe na tastaturi.

Stalak za monitor i laptop sa UV svjetlom
49,90 €
Club5*: 47,41 €
Stock: 3
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Stalak za monitor i laptop sa UV svjetlom osigurava vam maksimalnu udobnost tokom upotrebe Vašeg računala. Dolazi u ergonomskom dizajnu koji osigurava pravu visinu Vašeg uređaja i sprječava pojavu neugodnog bola u tijelu. Stalak sadrži UV svjetlo koje uništava bakterije i mikrobe na tastaturi.

Više informacija
Detalji proizvoda

Jednostavno rješenje za siguran rad

Provodite previše vremena za računarom? Predstavljamo vam praktično rješenje za vaš rad i igranje igrica – ergonomski stalak za monitor i laptop. Ovaj višenamjenski praktičan dodatak jednostavan je za svakodnevnu upotrebu i osigurava vam maksimalnu udobnost dok radite ili igrate igrice na vašem računaru.

Osjećajte se bolje

Ako je zaslon računara prenisko postavljen, tada su kičma i vrat u nepravilnom položaju što često dovodi do neugodnih bolova. Takođe, prenisko postavljena tastatura može dovesti do bolova u zglobovima što otežava slobodno kucanje i kretanje. Podignite monitor ili lap top na optimalnu visinu kako bi vaša leđa bila ispravljena, a zglobovi u optimalnoj visini.

UV svjetlo za čistu tastaturu

Stalak za monitor i lap top višenamjenski je dodatak koji vaše radno mjesto čini sigurnim i praktičnim. Osim ergonomskog dizajna, stalak sadrži ugrađeno UV svjetlo koje uništava bakterije i mikrobe na vašoj tastaturi. Mnoge studije dokazale su kako tastature mogu biti do 100x prljavije od kuhinjskih stolova. Samo postavite tastaturu pod svjetlo, pritisnite dugme i pustite da UV svjetlo uništi sve nečistoće.

Lagan, izdržljiv i sklopiv

Stalak za monitor i laptop dolazi u laganom, sklopivom dizajnu koji vam osigurava praktičnu upotrebu i odlaganje. Može podnijeti do 10 kg i nagibe između 17 i 30 ”. Prostor ispod postolja sadrži UV svjetlo i dovoljno je velik za tastature širine do 520 mm i visine 50 mm.

USB punjenje

Stalak se puni pomoću običnog USB kabla, sa vašeg računara ili adaptera ili putem DC 5V 2A 220V adaptera (nije uključen u paket) .

Tehničke specifikacije
Dodatne funkcije UPSUV light 3x, USB charging port 1x, DC port 1x
Dormeo Program Dnevna soba
Materijal ABS
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star