BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Rovus Nano usisivač 3u1

Photo
Video

Novi Rovus Nano usisvač 3u1 je spoj funkcionalnosti i poboljšanog dizajna, koji sa lakoćom usisava čak i čestice nano veličine, kako bi Vaš dom bio zaista čist. Koristite ga za suvo usisavanje, usisavanje tečnosti ili naduvavanje. Ciklonska tehnologija stvara efekat mini tornada, dok dizajn bez vrećice omogućava usisavanje uz manje nereda i nečistoće. Dolazi sa 2 nastavka, teleskopskom ručkom i točkićima za jednostavnu upotrebu oko kuće.

Rovus Nano usisivač 3u1
139,90 €
Club5*: 132,91 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Novi Rovus Nano usisvač 3u1 je spoj funkcionalnosti i poboljšanog dizajna, koji sa lakoćom usisava čak i čestice nano veličine, kako bi Vaš dom bio zaista čist. Koristite ga za suvo usisavanje, usisavanje tečnosti ili naduvavanje. Ciklonska tehnologija stvara efekat mini tornada, dok dizajn bez vrećice omogućava usisavanje uz manje nereda i nečistoće. Dolazi sa 2 nastavka, teleskopskom ručkom i točkićima za jednostavnu upotrebu oko kuće.

Više informacija
Detalji proizvoda

Moćna snaga usisavanja

Nano usisavač je poboljšana verzija Victor usisavača. Zahvaljujući 3u1 funkcionalnosti sa poboljšanim performansama, usisavač je praktično rešenje za sve koji žele da se riješe prašine, prljavštine i mrlja od tečnosti brzo i lako.

Rovus Nano UV Vac

Filtracija za 99,95% bolju efikasnost čišćenja

Dizajn usisavača poboljšan je visokokvalitetnim HEPA H13 filterom koji osigurava do 99,95% bolju efikasnost čišćenja, uklanjajući i najsitnije nano čestice. Filter dolazi s posebnim poklopcem sa antibakterijskim tretmanom koji uništava bakterije i spriječava širenje neprijatnih mirisa.

Rovus Nano UV Vac

3u1 snaga čišćenja

Ovaj lagan i svestran usisavač Nano Wet&Dry praktičan je dodatak za svakodnevno čišćenje. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, usisavač je prikladan za čišćenje svih površina u domu. H13 filter s antibakterijskim poklopcem zadržava i najsitnije nano čestice, a u prostorije vraća čist vazduh.

 • 1.
  Rovus Nano UV Vac
  Suvo usisavanje prljavštine i prašine

  Moćna snaga usisavanja pomoću 34,500 obrtaja u minuti i usisnom snagom od 16 kPa kako biste uklonili prašinu, prljavštinu i mrvice.

 • 2.
  Rovus Nano UV Vac
  Riješite se prolivene tečnosti

  Usisajte tečnost ili mokru hranu brzo i jednostavno.

 • 3.
  Rovus Nano UV Vac
  Kompresor ili funkcija izduvavanja

  Pored suvog i vlažnog usisavanja, Nano 3u1 usisivač dolazi sa funkcijom za izduvavanje vazduha. Ovu funkciju možete koristiti i za sušenje kućnih ljubimaca nakon kupanja.

Moderan dizajn bez kese

Zaboravite na prašnjave kese koje stvaraju nered i prljavštinu. Snažna ciklonska tehnologija bez kesa osigurava efikasno čišćenje do 6 l prljavštine ili 3,5 l tečnosti. Proziran rezervoar omogućava praćenje nivoa tečnosti u rezervoaru.

Rovus Nano UV Vac

Jednostavna i praktična upotreba

Praktičan indikator koji se nalazi na usisavaču pokazuje vam kada je rezervoar za prašinu pun ili je filter začepljen. Uz usisavač dolazi i praktična teleskopska ručka koja osigurava jednostavnu upotrebu, bez obzira na visinu plafona koje želite očistiti. Okrugla četka, nastavak za teško dostupna mjesta, kao i točkići pomažu Vam da bez napora očistite dom.

Rovus Nano UV Vac

Inovativni dizajn

 • Rovus Nano UV Vac
  Višenamjenska upotreba

  Usisavač je idealan za usisavanje podova, tepiha i drugih tekstila. Takođe, možete ga koristiti za izduvavanje lišća ili sušenje kućnih ljubimaca.

 • Rovus Nano UV Vac
  Ušteda u novcu

  Rezervoar za višekratnu upotrebu osigurava čišćenje bez dodatnih kesa. Ovakav dizajn omogućava Vam sigurno čišćenje, bez nereda.

 • Rovus Nano UV Vac
  Zdravije okruženje

  HEPA 13 filter s antibakterijskim tretmanom zadržava i najsitnije nano čestice, a vraća čist vazduh u prostoriju.

 • Rovus Nano UV Vac
  Praktičnost

  Teleskopska drška, točkići i dodatni nastavci osiguravaju lakšu upotrebu usisavača.

Dodatne informacije

U setu dobijate:

 • 1x Nano usisavač
 • 1x rezervoar za prašinu sa zaštitnim poklopcem
 • 1x poklopac rezervoara za prašinu
 • 1x crijevo sa ručkom
 • 1x produžnu cijev
 • 1x četku
 • 1x četku za mokro čišćenje
 • 1x nastavak za čišćenje teško dostupnih mjesta
 • 1x trouglastu četku
 • 1x HEPA 13 filter
 • 1x ciklonski dodatak sz odgovarajućim poklopcem i plovkom
 • 1x uputstvo
Rovus Nano UV Vac
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star