BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Rovus Filteri za Nano Smart ovlaživač vazduha

Photo
Video

Nano Smart ovlaživač vazduha će održati vaš dom čistim proizvodeći ugodnu paru koja stvara opuštajuću atmosferu i zdravije okruženje za disanje i osjetljivu kožu. Pobrinite se da vaš ovlaživač vazduha savršeno radi sa dva Nano Smart filtera koja je lako zamijeniti.

Rovus Filteri za Nano Smart ovlaživač vazduha
34,90 €
Club5*: 33,16 €
Proizvod je dostupan. Vrijeme isporuke: 9 - 16 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Nano Smart ovlaživač vazduha će održati vaš dom čistim proizvodeći ugodnu paru koja stvara opuštajuću atmosferu i zdravije okruženje za disanje i osjetljivu kožu. Pobrinite se da vaš ovlaživač vazduha savršeno radi sa dva Nano Smart filtera koja je lako zamijeniti.

Više informacija
Detalji proizvoda

Čistiji vazduh i manje iritacija

Grijanje i klima čine temperaturu u zatvorenim prostorima ugodnom, ali često isušuju vazduh, što otežava disanje. Nano Smart Humidifier filteri ovdje su kako bi vaš ovlaživač mogao raditi savršeno. On dodaje vlagu vazduhu kako bi spriječili suvoću koja može iritirati kožu, oči, nos, usne i pogoršati alergijske reakcije. Dizajniran je sa jednostavnošću i savršeno će se uklopiti u gotovo svaku prostoriju.

Novi filteri za čistiji vazduh

Tajna posebne svježine je u snažnom filteru koji će uhvatiti i najsitnije čestice i alergene kako bi vi i vaši najbliži mogli udisati čistiji vazduh, bez iritacija u nosu, ustima i plućima. Ovaj set uključuje dva filtera Nano Smart Humidifier.

Čistiji vazduh u dva koraka

Ova 2 filtera učiniće svaku prostoriju ugodnijom za boravak.

  • Snažni filter uhvatiće nečistoće iz vazduha i spriječiće njihovo ponovno raspršivanje u prostoriju

HEPA H13 filter hvata nanočestice sa 99.95% uspješnosti kako bi vazduh ostao što čistiji

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star