BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Rovus Flexible Spray mop za podove

Photo
Video

Flat&Flexible Spray mop je jedinstveno i praktično rješenje za čišćenje doma. Zahvaljujući dvostranoj glavi brisača i fleksibilnoj ručki, sa ovim inovativnim mopom možete dosegnuti do najnepristupačnijih mjesta u domu. Zaboravite na neočišćene površine oko namještaja i tehničkih uređaja, sada će Vaš dom uvijek biti besprekorno čist.

Rovus Flexible Spray mop za podove
19,90 €
Club5*: 18,91 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Flat&Flexible Spray mop je jedinstveno i praktično rješenje za čišćenje doma. Zahvaljujući dvostranoj glavi brisača i fleksibilnoj ručki, sa ovim inovativnim mopom možete dosegnuti do najnepristupačnijih mjesta u domu. Zaboravite na neočišćene površine oko namještaja i tehničkih uređaja, sada će Vaš dom uvijek biti besprekorno čist.

Više informacija
Detalji proizvoda

Novi način čišćenja!

Predstavljamo vam inovativno rješenje za čišćenje doma - Flat&Flexible Spray mop čistač. Zahvaljujući višenamjenskom dizajnu, ovaj mop možete koristiti kao brisač ili kao metlu. Poboljšana tanka glava mopa , kao i teleskopska fleksibilna ručka (do 35 cm) omogućavaju Vam čišćenje teško dostupnih mjesta. Sada možete očistiti površine ispod ili iza nameštaja, uređaja i ostalih teško dostupnih mjesta lakše i brže nego ikad.

Rovus Flat&Flexible Mop
 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Uklonite prašinu

 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Očistite tepihe

 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Uklonite dlake kućnih ljubimaca sa kauča ili sofe

 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Očistite teško dostupna mjesta

 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Obrišite prolivenu tečnost

Mikrofiber poput magneta privlači prljavštinu

Visokokvalitetna navlaka od mikrofibera brzo upija prolivenu tečnost i privlači prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca na sebe. Čistač Flat&Flexible siguran je za upotrebu na svim vrstama površina uključujući i tekstil poput tepiha ili kauča. Uz čistač dobijate 2 navlake u različitim bojama. Siva navlaka je za uklanjanje kose, dlaka kućnih ljubimaca, prašine i peruti dok zelenu navlaku možete koristiti za brisanje i čišćenje prolivene tečnosti.

Rovus Flat&Flexible Mop
 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Praktičan

  Fleksibilnost čistača omogućava Vam čišćenje teško dostupnih mjesta.

 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Višenamjenski

  Čistač uklanja i čisti prljavštinu, prašinu, dlake kućnih ljubimaca i prolivenu tekućinu.

 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Ekološki prihvatljiv

  Navlake čistača perive su u veš mašini i namjenjene su za višekratnu upotrebu.

 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Svestran

  S ručkom koja se može produžiti do 35 cm, ništa vam neće biti nedostupno.

Inovativan čistač za vaš dom

Ručka čistača može se produžiti do 35 cm što olakšava čišćenje teško dostupnih mjesta, bez saginjanja i napora. Jednostavno uklonite prljavštinu ispod kauča, kreveta ili frižidera i očistite teško dostupne površine do kojih ne biste dosegnuli uz obične čistače. Ovaj kompaktan i fleksibilan čistač možete koristiti i za uklanjanje prašine na ormaru ili paučine, bez potrebe za penjanjem na stolice ili meredevine.

Rovus Flat&Flexible Mop
 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Štedi vrijeme

  Jednostavan i praktičan za upotrebu, čistač je praktičan za čišćenje teško dostupnih mjesta. Zaboravite na različite dodatke, saginjanje ili penjanje na meredevine tokom čišćenja.

 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Čisti prašinu, dlake (kućnih ljubimaca), prljavštinu i tečnost

  Nema nereda s kojim se ovaj čistač ne može nositi. Dvije navlake s dvostrukom funkcijom osiguravaju maksimalne rezultate tokom čišćenja.

 • Rovus Flat&Flexible Mop

  Lagan

  Zahvaljujući kompaktnom i laganom dizajnu osigurano je čišćenje bez napora. Fleksibilna ručka omogućava čišćenje svih teško dostupnih mjesta u domu.

Dodatne informacije

Set uključuje:

 • 1x Rovus Flat&Flexible mop
 • 1x zelenu navlaku
 • 1x sivu navlaku
Rovus Flat&Flexible Mop
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star