BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Rovus Stona grijalica

Photo
Video

Prenosna, snažna i kompaktna Rovus stona grijalica će Vas grijati kada temperature počnu padati. Zbog svojih dimenzija je vrlo praktična za upotrebu. Dolazi sa sigurnosnim sistemom protiv pregrijavanja koji će je takođe automatski ugasiti ako dođe do rušenja. Dimenzije: 11.5 x 11.5 x 20.7 cm.

Rovus Stona grijalica
24,90 €
Club5*: 23,66 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Prenosna, snažna i kompaktna Rovus stona grijalica će Vas grijati kada temperature počnu padati. Zbog svojih dimenzija je vrlo praktična za upotrebu. Dolazi sa sigurnosnim sistemom protiv pregrijavanja koji će je takođe automatski ugasiti ako dođe do rušenja. Dimenzije: 11.5 x 11.5 x 20.7 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Toplina na dohvat ruke

Kada temperatura krene padati, potrebno je pronaći način na koji ćemo se ugrijati. Klasični radijatori jesu efektivni, ali često zauzimaju previše mjesta i troše mnogo energije. Sada se možete brzo zagrijati gdje god poželite sa Stonom grijalicom koja se može koristiti i na podu.

Rovus Desktop Heater

Savršena za kancelariju i dom

Ova moderna grijalica idealno je rješenje za hladne dijelove vašeg doma ili kancelarije kojima ćete brzo unijeti opuštajuću toplinu. Sa malo više od 20 cm visine, pristaje gotovo svuda, a ručka i masa od samo 580 g čine prenos izuzetno lakim, tako da možete zagrijati cijeli dom.

Rovus Desktop Heater
 • Rovus Desktop Heater

  Praktična

 • Rovus Desktop Heater

  Sigurna

 • Rovus Desktop Heater

  Jednostavna za korištenje

 • Rovus Desktop Heater

  Prenosiva

 • Rovus Desktop Heater

  Smjestite je ispod stola za dodatnu toplinu dok radite.

 • Rovus Desktop Heater

  Smjestite je na sto ili pod u dnevnoj sobi kako bi vas grijala dok gledate TV ili čitate knjigu.

 • Rovus Desktop Heater

  Koristite je u garaži kako bi ostali zagrijani dok obavljate razne poslove.

 • Rovus Desktop Heater

  Iznesite je na balkon ili terasu kako bi mogli uživati u zimskim večerima bez smrzavanja.

Jednostavna za korištenje

Ova se grijalica brzo zagrijava, a oscilacija lijevo-desno za 40 ° ravnomjerno raspoređuje toplinu. Kako bi se izbjeglo pregrijavanje, bespotrebno trošenje energije i pružila dodatna zaštita u slučaju pada, uređaj se automatski gasi u tim situacijama.

Rovus Desktop Heater

Savršen poklon

Atraktivan dizajn, jednostavna upotreba i posebna sigurnost čine je idealnim poklonom za studente ili porodicu i prijatelje kojima je potreban lak način zagrijavanja zimi.

Rovus Desktop Heater

Set sadrži:

 • 1x grijalicu
 • 1x uputstvo za korištenje
Rovus Desktop Heater
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star