BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Rovus Prenosivi ventilator

Photo
Video

Ljetne vrućine vam više nikada neće smetati zahvaljujući ovom nevjerovatnom ventilatoru. Prilagodljiv vašim potrebama, nudi čak i do 10 sati bežične upotrebe. Rashladite vazduh gdje god poželite, jer je ventilator prenosiv i sklopljen zauzima samo 9,3 cm prostora. Idealan je za upotrebu u vašem domu, kancelariji, vrtu, odmoru, tokom kampovanja ili putovanja. Siguran i jednostavan za čišćenje i dizajniran u 3 atraktivne boje.

Rovus Prenosivi ventilator
29,90 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Ljetne vrućine vam više nikada neće smetati zahvaljujući ovom nevjerovatnom ventilatoru. Prilagodljiv vašim potrebama, nudi čak i do 10 sati bežične upotrebe. Rashladite vazduh gdje god poželite, jer je ventilator prenosiv i sklopljen zauzima samo 9,3 cm prostora. Idealan je za upotrebu u vašem domu, kancelariji, vrtu, odmoru, tokom kampovanja ili putovanja. Siguran i jednostavan za čišćenje i dizajniran u 3 atraktivne boje.

Više informacija
Detalji proizvoda

Moderan i višenamjenski

Svi volimo ljetne mjesece, ali ponekad previše vrućine može biti mnogo neugodno. Sada možete osvježiti svoje okruženje i ohladiti se u stilu pomoću sklopivog ventilatora, pametno dizajniranog za nošenje bilo gdje i koji omogućava i do 10 sati neprekidne upotrebe bez napajanja iz mreže. I ne samo to; možete birati između 3 različite boje ventilatora - bijele, crne ili roze.

Rovus Cordless Portable Fan

Uživajte u svježem zraku bilo gdje

Bežični, sklopivi i teleskopski dizajn ovog inovativnog ventilatora omogućava lako nošenje bilo gdje vam treba prozračnost.

 • Rovus Cordless Portable Fan

  Postavite ga na svoj kancelarijski sto, u spavaću sobu ili kuhinju kako biste obezbijedili direktan dovod hladnog vazduha.

 • Rovus Cordless Portable Fan

  Ponesite ga na piknike, roštilje, vrtne radove ili sunčanje, tako da možete uživati ​​u aktivnostima bez znojenja.

 • Rovus Cordless Portable Fan

  Držite ga u automobilu i uživajte u hladnom vazduhu na plaži, tokom kampovanja, ribolova ili putovanja.

Stolić i ventilator u jednom

Teleskopski dizajn čini da u jednom dobijete dva izvrsna ventilatora. Kratka, stolna jedinica i visoki ventilator koji stoji u rasponu od 36 cm do 1 m za upotrebu u svim podešavanjima. Kada se ne koristi, elegantni ventilator može se preklopiti gotovo potpuno ravno, na samo 9,3 cm visine, idealan za skladištenje zimi, prilikom pakovanja za putovanje ili skladištenje u automobilu.

Rovus Cordless Portable Fan

Sigurnost i jačina

Ventilator ima tri lopatice koje daju snažan efekt hlađenja uz minimalnu buku, plus tri postavke brzine za potpunu kontrolu temperature. Glava ventilatora može se nagnuti za 180° da usmjeri hladni zrak tačno tamo gdje želite. Prednje rešetke pružaju maksimalnu sigurnost, bez opasnosti za djecu ili kućne ljubimce, a može se lako ukloniti za čišćenje po potrebi.

Rovus Cordless Portable Fan

Dovoljno snage za cijelodnevni rad

Moćna ugrađena li-jonska baterija od 3600 mAh može se puniti običnim USB kablom i pružati do 10 sati neprekidne upotrebe. Više nego dovoljno za cjelodnevni rad u kancelariji, ugodan noćni san ili opuštanje ispred televizije.

Rovus Cordless Portable Fan
 • 1
  Rovus Cordless Portable Fan

  Punjenje sa USB kablom.

 • 2
  Rovus Cordless Portable Fan

  Podesite ventilator po vašoj želji.

 • 3
  Rovus Cordless Portable Fan

  Uključite i uživajte u svježem zraku.

Dodatne informacije

Set uključuje:

 • 1x Rovus bežični ventilator
 • 1x Uputstvo za upotrebu 
Rovus Cordless Portable Fan
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star