BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Rovus 360 - Vazdušni kompresor

Photo
Video

Vazdušni kompresor 360 je kompaktan i prenosan uređaj koji vam brzo i sigurno omogućava naduvavanje ili izduvavanje predmeta. Sadrži lako čitljivi mjerač za optimalnu kontrolu pritiska. Koristi se sa osnovnom jedinicom bežičnog uređaja pod pritiskom i baterijom 360 koji se prodaju zasebno.

Rovus 360 - Vazdušni kompresor
24,90 €
Club5*: 23,66 €
Proizvod je dostupan. Vrijeme isporuke: 9 - 16 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Vazdušni kompresor 360 je kompaktan i prenosan uređaj koji vam brzo i sigurno omogućava naduvavanje ili izduvavanje predmeta. Sadrži lako čitljivi mjerač za optimalnu kontrolu pritiska. Koristi se sa osnovnom jedinicom bežičnog uređaja pod pritiskom i baterijom 360 koji se prodaju zasebno.

Više informacija
Detalji proizvoda

Integrisani sistem za bežični alat

Nova linija Rovus 360 pametno je dizajniran niz sistema za čišćenje i alata koji dijele istu bateriju ili osnovnu jedinicu, pružajući visoku snagu koja vam je potrebna i pružajući najbolje rezultate. Zajedno pruža skup bežičnih alata koji će vam pomoći da svi djelovi vašeg doma budu čisti, a vaše gume u odličnom stanju - gdje god možete da idete, možete ih koristiti.

Rovus 360 - Air Compressor

Naduvajte, izduvajte i lako kontrolišite pritisak

Vazdušni kompresor radi sa Rovus 360 glavnom jedinicom i može se koristiti kad god i gdje god je potrebno da biste bezbjedno naduvali ili izduvali nešto ili napravili tačno očitavanje pritiska, bez potrebe za mrežnim napajanjem.

Rovus 360 - Air Compressor
 • Rovus 360 - Air Compressor

  Automobilske gume

 • Rovus 360 - Air Compressor

  Gume bicikla

 • Rovus 360 - Air Compressor

  Sportski rekviziti

 • Rovus 360 - Air Compressor

  Dodaci za ljeto

Sigurnija vožnja, bolje kampovanje

Bežični vazdušni kompresor 360 možete koristiti za sva vozila kako biste osigurali sigurnu vožnju, dužu kilometražu i duži vijek trajanja guma. Možete ga držati u automobilu za hitne slučajeve ili upotrebiti tokom kampovanja za bicikl, čamac i ostale predmete na naduvavanje.

Rovus 360 - Air Compressor

Dizajniran za jednostavnu upotrebu

Fleksibilno crijevo osigurava jednostavnu upotrebu i olakšava postavljanje stezne glave u otvore guma i drugih uskih prostora. Veliki mjerač lako se čita i osigurava da svaki put naduvate ili izduvate do optimalnog pritiska, bez opasnosti od pucanja. Budući da je prenosiv i bežični, kompresor možete koristiti kad god želite.

Rovus 360 - Air Compressor

Punjiva baterija

Kao i svi sistemi u liniji Rovus 360, vazdušni kompresor radi sa moćnom litijumskom baterijom od 18 V 2000 mAh. Baterija se može brzo napuniti za 60-90 minuta, a dostupne su i zamjenske baterije, tako da nikada nećete ostati bez energije.

Imajte na umu da vazdušni kompresor radi sa osnovnom jedinicom i baterijom Rovus 360 - bežične mašine za pranje pod pritiskom, prodaje se odvojeno.

Rovus 360 - Air Compressor

Paket uključuje:

 • 1x kompresor za vazduh

Napomena: glavna jedinica nije uključena

Rovus 360 - Air Compressor
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star