BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Emotivne Hoo Hoo sovice - porodica

Photo
Video

Dormeo Hoo Hoo porodica Emotivnih sovica 3u1 su poklon za sve, i mlade ili starije, koji se ne plaše da prihvate svoja osjećanja. Svaka sovica visoka 33 cm se može koristiti kao plišana igračka ili jastuk. Ispunjene su Wellsleep® naprednim mikro vlaknima i dolaze sa mekanim pokrivačem od flisa tako da ste uvijek spremni za maženje, drijemež ili igru. Dostupne u izdanjima za mamu, tatu, brata, sestricu, babu i đeda.

Emotivne Hoo Hoo sovice - porodica
24,90 €
Club5*: 23,66 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Dormeo Hoo Hoo porodica Emotivnih sovica 3u1 su poklon za sve, i mlade ili starije, koji se ne plaše da prihvate svoja osjećanja. Svaka sovica visoka 33 cm se može koristiti kao plišana igračka ili jastuk. Ispunjene su Wellsleep® naprednim mikro vlaknima i dolaze sa mekanim pokrivačem od flisa tako da ste uvijek spremni za maženje, drijemež ili igru. Dostupne u izdanjima za mamu, tatu, brata, sestricu, babu i đeda.

Više informacija
Detalji proizvoda

Slavimo zdrave emocije i srećnu porodicu

Mudra sovica zna da je razumijevanje vaših i tuđih emocija temelj zdravih odnosa i srećnijeg i uspešnijeg života, zajedno sa snažnom porodicom koja nas voli i podržava. Zato Dormeo predstavlja 6 novih poklon setova Emotivnih Hoo Hoo sovica, sa 3 generacije šarmantnih sovica.

Dormeo Emotion Owl Family Dormeo Emotion Owl Family Dormeo Emotion Owl Family Dormeo Emotion Owl Family Dormeo Emotion Owl Family Dormeo Emotion Owl Family

3u1 proizvod

Ovaj 3u1 set je idealan za poklone i putovanja. Sovica je:

 • Dormeo Emotion Owl Family

  Divna, umiljata igračka, prepoznatljiv i dragi prijatelj.

 • Dormeo Emotion Owl Family

  Mekano ćebe ili peškir od flisa koji je super mekan i održava vas toplim.

 • Dormeo Emotion Owl Family

  Jastuk za spavanje gdje god da se nalazite, ili kada je potrebno malo dodatne udobnosti, u automobilu ili na pikniku.

Posebna kopča omogućava sovicama da se grle

Sve sovice takođe dolaze sa novom, posebno dizajniranom funkcijom - kopčom na krilima, tako da se mogu zagrliti. Slatko! Zato što su zagrljaji jedan od najmoćnijih iskaza ljubavi.

Dormeo Emotion Owl Family

Upoznajte svoje nove prijatelje - porodica zabave! 

Nova meka Hoo Hoo porodica Emotivnih sovica pruža udobnost Vašim mališanima. Uči ih o vrijednostima svake osobe iz njihovog života i podsjeća ih da je ljubav svuda oko nas! Na krilima imaju dugmence, tako da uvijek mogu ostati povezani, poput prave porodice! Mekani plišani materijal – poželjećete da ih grlite cijelo vrijeme!

 • Dormeo Emotion Owl Family

  Mama sovica

  Ona uči djecu ispravnom i pogrešnom i daje im najbolje zagrljaje i poljupce, posebno kada se izgrebu po koljenima igrajući se napolju.

  Veoma je ponosna na dostignuća svoje djece bez obzira na to koliko su mala, i uvijek podstiče njene mališane da rade ono što vole, bilo da igraju fudbal ili sviraju bubnjeve.

 • Dormeo Emotion Owl Family

  Tata sovica

  On uči djecu da žive život kao jednu veliku avanturu, učeći ih da voze bicikl, penju se na najviše drveće i plivaju po najdubljim morima. On takođe zna da ponekad moraju učiti na greškama i njihova je ruka podrške kada pokušaju i ne uspiju.

  On takođe uvijek pazi na male sove, štiti ih od opasnosti, ali ih ohrabruje da budu nezavisni, jaki i samouvjereni.

 • Dormeo Emotion Owl Family

  Baba sovica

  Voli da pregledava foto albume i pokazuje djeci kako je život najlepši kada imate porodicu punu ljubavi sa kojom stvarate nezaboravna sjećanja.

  Uvek djeci nudi rame na koje se mogu osloniti, dajući mudre savjete i brišući im suze kada se osjećaju tužno.

 • Dormeo Emotion Owl Family

  Đed sovica

  Voli ukrštene riječi, zagonetke i pravljenje stvari od nule, priča najsmješnije viceve, uči igre kartama i pokazuje djeci novu muziku, iako je to zapravo stara muzika.

  Oni mu mogu otkriti sve vrste tajni, jer im se on nikada neće nasmijati ili ih odati. On je neko na koga se uvijek mogu ugledati.

 • Dormeo Emotion Owl Family

  Sestrica sovica

  Ona ima najživlju maštu na svijetu. Ponekad pjeva karaoke i pretvara se da je u muzičkom spotu, a ponekad skače na trambolinu pretvarajući se da je astronaut.

  Ona uči svog brata tajnom jeziku koji samo oni razumiju i uživa u kasnim noćnim razgovorima sa njim u svojoj sobi, kada mama i tata misle da spavaju.

 • Dormeo Emotion Owl Family

  Brat sovica

  Uvijek je spreman za zabavu, pogotovo ako to zahtijeva da se sav isprlja. Obožava sve sportove na otvorenom, bezopasne podvale i igru od izlaska do zalaska sunca.

  On uči svoju sestru da se zalaže za sebe i istovremeno joj je pozitivan uzor i sistem podrške. Uvijek će je slušati bez osuđivanja i može biti sigurna da ima najboljeg prijatelja za cijeli život.

Porodica je najvažniji uticaj u životu djeteta

Hoo Hoo porodica emotivnih sovica stvorena je da nauči djecu o važnosti porodice. Oni su mnogo više od samo preslatkih i super mekih plišanih igračaka sa kojima djeca mogu da spavaju ili da se maze.

 • Koristite porodicu sovica da pomognete djeci da razumiju kako su odnosi u porodici dinamični, za izgradnju čvršćih veza u vašoj porodici i još mnogo toga.
 • Porodicu sovica koristite za predstavljanje uloga, za maštovite igre, za razgovor sa djecom o važnosti porodice i za izučavanje porodične istorije.
Dormeo Emotion Owl Family

Upoznajte Dormeo Emotivne Mini sovice

Svaka od 3u1 sovica ima mini verziju od 16 cm visine. Šarmantna i meka igračka, dovoljno mala da je možete ponijeti bilo gdje i uvijek je spremna za zagrljaj. Zar ne izgledaju preslatko?

Pogledajte Mini sovice

Dormeo Emotion Owl Family

Emotivne sovice su naselile hiljadu domova

97% naših kupaca su veoma zadovoljni sa ovim proizvodom*.

 • Dormeo Emotion Owl Family
 • Dormeo Emotion Owl Family
 • Dormeo Emotion Owl Family
 • Dormeo Emotion Owl Family

* analiza obavljena na sledećim tržištima: Hrvatska, Češka, Letonija, Makedonija, Rumunija, Srbija, Slovačka, grupa ljudi: 2,052

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star