BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Cozy paleta

Photo
Video
-30%

Stvorite ugodan kutak u vašem domu uz Cozy paletu. Kombinacija visokokvalitetne norveške smreke i termičke obrade osigurava dugotrajnost, čvrstoću i stabilnost. Uredite balkon, terasu ili unutrašnjost vašeg doma i uživajte u udobnosti palete.

Cozy paleta

Puna cijena: 57,90 €


Specijalna cijena: 40,53 €

Stock: 1
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke: 2 - 4 dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Stvorite ugodan kutak u vašem domu uz Cozy paletu. Kombinacija visokokvalitetne norveške smreke i termičke obrade osigurava dugotrajnost, čvrstoću i stabilnost. Uredite balkon, terasu ili unutrašnjost vašeg doma i uživajte u udobnosti palete.

Više informacija
Detalji proizvoda

Rješenje za ugodniji dom

Protekle godine većina nas se pronašla kod kuće i takva situacija naučila nas je kako je mali kutak praktično rješenje da se osjećamo bolje, lagodnije i udobnije kući. Stoga vam predstavljamo jedinstveni način opuštanja – Cozy drvenu paletu. Ovaj unikatni dodatak učinit će svaki kutak u vašem domu ljepšim i modernijim.

Ugodan kutak

Stvorite vlastito mjesto za opuštanje uz Dormeo kolekciju Cozy. Ovu praktičnu drvenu paletu možete složiti kao kauč, mjesto za čitanje ili čak kao rezervni krevet. Odaberite odgovarajuće jastuke po mjeri i opustite se u svom ugodnom kutku.

Namještaj od paleta, ekološki trend

Najmena drvenih paleta ekološki je način da u svoj dom unesete moderan i pristupačan stil. Moderan dizajn paleta i jastučića omogućuje vam da brzo i praktično promijenite raspored u vašem domu – od stola, kauča ili kreveta, bez dodatnih troškova i alata.

Pronađite svoju paletu

Ako nemate jednostavan pristup korištenoj drvenoj paleti, Dormeo Cozy paleta pravo je rješenje za vas. Napravljena od visokokvalitetne 100% norveške smreke, paleta je posebno tretirana toplinskom obradom koja čini drvo jačim i dugotrajnijim, u isto vrijeme uništavajući hranjive sastojke čime je osigurana zaštita od gljivica i otpornost na uništavanja drveta.

Veličina po mjeri

Drvene palete dostupne su u dimenzijama 120 x 80 x 12,8 cm dok odgovarajući jastuci dolaze u tri veličine i dvije boje.  Cozy jastuci za paletu dolaze u veličini L – približno 120 x 80 x 16 cm; jastuk za leđa (veličina M) – približno 120 x 45 x 16 cm; stražnji jastuk (veličina S) – približno 65 x 45 x 16 cm.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 120x80x12,8cm
Dormeo Program Dnevna soba
Maksimalna težina korisnika 700kg
Materijal spruce wood
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star