BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Nature's anatomski jastuk

Photo
Video

Zamijenite stare jastuke anatomskim modelom koji je protkan prirodnom mekoćom Aloe Vere. Jezgro je napravljeno od posebno dizajnirane memorijske pjene kako bi jastuk bio prozračan. Nature's anatomski jastuk idealan je za spavače koji spavaju na leđima ili boku, a navlaka mu je napravljena od 100% recikliranih materijala.

Nature's anatomski jastuk
29,90 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Zamijenite stare jastuke anatomskim modelom koji je protkan prirodnom mekoćom Aloe Vere. Jezgro je napravljeno od posebno dizajnirane memorijske pjene kako bi jastuk bio prozračan. Nature's anatomski jastuk idealan je za spavače koji spavaju na leđima ili boku, a navlaka mu je napravljena od 100% recikliranih materijala.

Više informacija
Detalji proizvoda

PRAVI JASTUK ZA IDEALAN SAN

Spavanje nije važno samo za odmor. Ležanje u krevetu sa glavom i vratom u ispravnom položaju zapravo može pomoći eliminisanju otrovnih materija iz cerebrospinalne tečnosti u mozgu, kako bi jutro dočekali osjećajući se odlično.

Dormeo Nature's Pillow Anatomic

DVA SLOJA PODRŠKE

Ovaj udobni Nature's anatomski jastuk dizajniran je sa dva sloja pjene kako bi imali najbolju potporu cijele noći.

Dormeo Nature's Pillow Anatomic

PREĐITE MIŠEM   ZA VIŠE DETALJA O PROIZVODU.

 1. Orthocell™ pjena

  Jezgro jastuka napravljeno je od zelene Orthocell™ pjene koja se formira prema obliku naše glave, vrata i ramena, dok efikasna tehnologija omogućava protok vazduha kako bi vaš jastuk ostao suv i čist.

 2. Poseban oblik memorijske pjene

  Drugi sloj je od bijele memorijske pjene u piramidalnom obliku koji, osim što omogućava bolji protok vazduha, daje i osjećaj masaže.

ČISTO I ZDRAVO OKRUŽENJE ZA SPAVANJE

Svake noći satima držimo lice na jastuku, zato je važno održati ga čistim kako bi spriječili iritacije na koži i disajnim putevima, kao i alergijske reakcije. CleanEffect® tretman takođe štiti jastuk od mikroba, bakterija i grinja.

Dormeo Nature's Pillow Anatomic

PREĐITEMIŠEM   ZA VIŠE DETALJA O PROIZVODU.

 1. AirX Sistem

  Bočne strane jastuka prekrivene su AirX sistemom za bolji protok vazduha.

 2. Aloe Vera tretman

  Navlaka je tretirana sa Aloe Verom kako bi bila što mekša i nježnija na dodir.

 3. Navlaka napravljena od recikliranih materijala

  Kako bi očuvali okolinu navlaka je napravljena od 100% recikliranih materijala.

 4. CleanEffect® tretman

  CleanEffect® tretman u navlaci štiti jastuk od bakterija, mikroba i grinja. Za dodatnu sigurnost, navlaka je skidiva i periva.

 5. Orthocell™ pjena

  Jezgro jastuka napravljeno je od zelene Orthocell™ pjene koja se formira prema obliku naše glave, vrata i ramena, dok efikasna tehnologija omogućava protok vazduha kako bi vaš jastuk ostao suv i čist.

 6. Poseban oblik memorijske pjene

  Drugi sloj napravljen je od bijele memorijske pjene u piramidalnom obliku zahvaljujući kojem ćete imati osjećaj nježne masaže kada legnete.

ZA SPAVAČE KOJI SPAVAJU NA BOKU ILI LEĐIMA

Ovaj anatomski jastuk napravljen je od posebne kombinacije materijala i dodatnih tretmana zaštite kako bi spavači koji spavaju na boku ili leđima dobili što bolji i odmorniji san svake noći.

 • Dormeo Nature's Pillow Anatomic
 • Dormeo Nature's Pillow Anatomic

MISLIMO I NA PRIRODU

Navlaka je načinjena od 100% recikliranih vlakana. Meka je i ugodna na dodir, a u isto vrijeme je i izuzetno izdržljiva. Jastuk dolazi u vreći za višestruku upotrebu kako bi ga mogli lako spakovati kada ga ne koristite.

STANDARDNE DIMENZIJE

Jastuk je dimenzija 50 x 30 cm.

DIO EKSKLUZIVNE NATURE'S KOLEKCIJE

Nature's anatomski jastuk dio je ekskluzivne Nature's kolekcije. Širok spektar proizvoda u koordiniranim bojama unijeće osjećaj mira i spokoja u vaš dom, kao i kada provodite vrijeme u prirodi. Osjećajte se opušteno i bez stresa uz svoje najdraže.

Provjerite ostatak Nature's kolekcije

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Comfort
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star