BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

My Comfortable klasični jastuk

Photo
Video
-50%

Osvježite izgled svoje spavaće sobe sa Dormeo My Comfortable klasičnim jastukom. Punjen je Wellsleep® mikrovlaknima za paperjast osjećaj na koži. Visinu i tvrdoću jastuka možete prilagoditi svojim potrebama kako bi izbjegli bolove u vratu, ramenima i leđima. Dimenzija je 50 x 60 cm i idealan je za sve tipove spavača.

My Comfortable klasični jastuk

Puna cijena: 29,90 €


Specijalna cijena: 14,95 €

Besplatna dostava
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Osvježite izgled svoje spavaće sobe sa Dormeo My Comfortable klasičnim jastukom. Punjen je Wellsleep® mikrovlaknima za paperjast osjećaj na koži. Visinu i tvrdoću jastuka možete prilagoditi svojim potrebama kako bi izbjegli bolove u vratu, ramenima i leđima. Dimenzija je 50 x 60 cm i idealan je za sve tipove spavača.

Više informacija
Detalji proizvoda

Vrijeme je za novi jastuk?

Kao i sa ostalom posteljinom, jastuke moramo redovno prati i mijenjati kako bi spavali u čistom i zdravom okruženju. Kvalitetan jastuk može trajati godinama, tako da je važno odabrati onaj koji će dugo ostati u dobrom stanju.

My Comfortable jastuk – bolji san za svakoga

Kvalitetan cjelonoćni san izuzetno je važan za mentalno i fizičko zdravlje, a kako bi bili sigurni da ćete se probuditi odmorni, potrebno je pažljivo odabrati površinu na kojoj ćete spavati. U kombinaciji sa odgovarajućim dušekom i letvicama, pravi jastuk je ključ za zdraviji san. Klasični jastuk My Comfortable može vam pomoći sa bolovima u kičmi i poboljšati san.

Wellsleep® napredna mikrovlakna

Tajna ovog jastuka je u Wellsleep® mikrovlaknima sa hiljadama vazdušnih džepića koji daju dodatni volumen i mekoću. Mikrovlakna imaju odlična termoregulacijska svojstva, minimalno upijaju vlagu i prozračna su, što ih čini idealnim materijalom za jastuke. Patentni zatvarač sa strane olakšava regulaciju visine i tvrdoće jastuka kako bi ga svako mogao prilagoditi svojim potrebama.

Zdravije okruženje za spavanje

Svake noći satima držimo lice na jastucima dok spavamo pa je zato dobra vijest da su u ovom jastuku izuzetno prozračna vlakna koja će vaš jastuk održati suvim cijele noći. Bez vlage će se neugodni mirisi i gljivice teže razviti pa će taj jastuk duže trajati. Kako bi bili sigurni u čistoću svog jastuka, možete ga prati na 60 °C.

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Comfort
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star