BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Lux jastuk

Photo
Video

Uživajte u luksuznoj udobnosti spavajući na Lux jastuku. Kombinacija specijalnih mikrovlakana i lateks pjene osigurava vam optimalnu udobnost tokom spavanja. Za dodatnu udobnost, jastuk dimenzija 50x70 cm sadrži i sloj memorijske pjene u unutrašnjosti i pruža prijatno okruženje za spavanje.

Lux jastuk
49,90 €
Club5*: 47,41 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Uživajte u luksuznoj udobnosti spavajući na Lux jastuku. Kombinacija specijalnih mikrovlakana i lateks pjene osigurava vam optimalnu udobnost tokom spavanja. Za dodatnu udobnost, jastuk dimenzija 50x70 cm sadrži i sloj memorijske pjene u unutrašnjosti i pruža prijatno okruženje za spavanje.

Više informacija
Detalji proizvoda

Luksuzna udobnost spavanja

Kvalitetan jastuk mora pružati odgovarajuću potporu i udobnost više od 2200 sati u godini. Osim toga, jastuk treba osigurati i svježe, sigurno i čisto okruženje za spavanje. Zbog toga je izuzetno važno da redovito perete svoj jastuk i ga mijenjate svake dvije godine.

Lux jastuk pravo je rješenje za sve koji su u potrazi za kvalitetnim i udobnim jastukom. Zahvaljujući klasičnom obliku, jastuk je prikladan za sve stilove spavanja. Lateks pjena u kombinaciji s punjenjem od Wellsleep mikrovlakana pruža odgovarajuću potporu i udobnost tokom cijele noći. Za dodatnu udobnost, jastuk sadrži i unutrašnji sloj od memorijske pjene. Postignite miran i kvalitetan san svake noći koji će ojačati vaš imuni sistem i poboljšati vaše zdravlje.

Jedinstveni dizajn

Luksuzna udobnost znači i luksuzan dizajn. Jastuk Lux dolazi u jedinstvenom dizajnu koji odgovara novom Dormeo Lux dušeku. Navlaka jastuka sadrži pletenu tkaninu koja pruža osjećaj udobnosti i mekoće na vašoj koži.

Ispunjen udobnošću

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, jastuk je prikladan za sve stilove spavanja: bočno, na leđima ili na trbuhu. Lux jastuk sadrži četiri kvalitetne karakteristike za bolji i kvalitetniji san.

  • Unutarnja navlaka jastuka načinjena je od hipoalergene memorijske pjene koja osigurava čvrstu i optimalnu potporu. Rupičasta struktura oblikuje se prema konturama glave i vrata i pomaže kod termoregulacije tokom spavanja
  • Lateks pjena je najnovija inovacija koja u kombinaciji s memorijskom pjenom pruža vrhunski osjećaj odmora. Prozračna pjena pomaže u održavanju tjelesne temperature te sprječava osjećaj pregrijavanja i znojenja
  • Zahvaljujući Wellsleep mikrovlaknima osigurana je mekoća i udobnost tokom spavanja. Ova napredna vlakna pružaju prozračnost i potporu te higijensko okruženje tokom cijele noći.
  • Jastuk sadrži i navlaku tretiranu CleanEffect tretmanom za borbu protiv stvaranja neugodnih mirisa, grinja, bakterija i alergena. Navlaka jastuka je periva i osigurava vama i vašoj porodici spavanje u čistom i zdravom okruženju, iz noći u noć.

Dio kolekcije Lux

Jastuk dimenzija 50 x 70 x 17 cm klasičnog oblika prikladan je za sve stilove spavanja. Navlaka jastuka periva je na 60 °C, temperaturi koja uništava grinje i bakterije. Dizajn Lux jastuka odgovara dizajnu Lux dušeka.

Tehničke specifikacije
Anti - bakterijski tretman Da
Dimenzije 50x70cm
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Harmony
Jezgro 55% latex, 45% polyester
Navlaka 97% polyester, 3% elastane
Oblik jastuka Klasični oblik
periv Only cover at 60 °C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star