BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Lux jastuk

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video
-50%

Uživajte u luksuznoj udobnosti spavajući na Lux jastuku. Kombinacija specijalnih mikrovlakana i lateks pjene osigurava vam optimalnu udobnost tokom spavanja. Za dodatnu udobnost, jastuk dimenzija 50x70 cm sadrži i sloj memorijske pjene u unutrašnjosti i pruža prijatno okruženje za spavanje.

Lux jastuk

Puna cijena: 49,90 €


Specijalna cijena: 24,95 €

Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 002
Informacije ukratko

Uživajte u luksuznoj udobnosti spavajući na Lux jastuku. Kombinacija specijalnih mikrovlakana i lateks pjene osigurava vam optimalnu udobnost tokom spavanja. Za dodatnu udobnost, jastuk dimenzija 50x70 cm sadrži i sloj memorijske pjene u unutrašnjosti i pruža prijatno okruženje za spavanje.

Više informacija
Detalji proizvoda

Luksuzna udobnost spavanja

Kvalitetan jastuk mora pružati odgovarajuću potporu i udobnost više od 2200 sati u godini. Osim toga, jastuk treba osigurati i svježe, sigurno i čisto okruženje za spavanje. Zbog toga je izuzetno važno da redovito perete svoj jastuk i ga mijenjate svake dvije godine.

Lux jastuk pravo je rješenje za sve koji su u potrazi za kvalitetnim i udobnim jastukom. Zahvaljujući klasičnom obliku, jastuk je prikladan za sve stilove spavanja. Lateks pjena u kombinaciji s punjenjem od Wellsleep mikrovlakana pruža odgovarajuću potporu i udobnost tokom cijele noći. Za dodatnu udobnost, jastuk sadrži i unutrašnji sloj od memorijske pjene. Postignite miran i kvalitetan san svake noći koji će ojačati vaš imuni sistem i poboljšati vaše zdravlje.

Jedinstveni dizajn

Luksuzna udobnost znači i luksuzan dizajn. Jastuk Lux dolazi u jedinstvenom dizajnu koji odgovara novom Dormeo Lux dušeku. Navlaka jastuka sadrži pletenu tkaninu koja pruža osjećaj udobnosti i mekoće na vašoj koži.

Ispunjen udobnošću

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, jastuk je prikladan za sve stilove spavanja: bočno, na leđima ili na trbuhu. Lux jastuk sadrži četiri kvalitetne karakteristike za bolji i kvalitetniji san.

  • Unutarnja navlaka jastuka načinjena je od hipoalergene memorijske pjene koja osigurava čvrstu i optimalnu potporu. Rupičasta struktura oblikuje se prema konturama glave i vrata i pomaže kod termoregulacije tokom spavanja
  • Lateks pjena je najnovija inovacija koja u kombinaciji s memorijskom pjenom pruža vrhunski osjećaj odmora. Prozračna pjena pomaže u održavanju tjelesne temperature te sprječava osjećaj pregrijavanja i znojenja
  • Zahvaljujući Wellsleep mikrovlaknima osigurana je mekoća i udobnost tokom spavanja. Ova napredna vlakna pružaju prozračnost i potporu te higijensko okruženje tokom cijele noći.
  • Jastuk sadrži i navlaku tretiranu CleanEffect tretmanom za borbu protiv stvaranja neugodnih mirisa, grinja, bakterija i alergena. Navlaka jastuka je periva i osigurava vama i vašoj porodici spavanje u čistom i zdravom okruženju, iz noći u noć.

Dio kolekcije Lux

Jastuk dimenzija 50 x 70 x 17 cm klasičnog oblika prikladan je za sve stilove spavanja. Navlaka jastuka periva je na 60 °C, temperaturi koja uništava grinje i bakterije. Dizajn Lux jastuka odgovara dizajnu Lux dušeka.

Tehničke specifikacije
Anti - bakterijski tretman Da
Dimenzije 50x70cm
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Harmony
Jezgro 55% latex, 45% polyester
Navlaka 97% polyester, 3% elastane
Oblik jastuka Klasični oblik
periv Only cover at 60 °C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star