BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

I Owl You set posteljine

Photo
Video

Svaka spavaća soba može biti savršeno mjesto za odmor i opuštanje uz I Owl You posteljinu. Napravljena je od 100% pamuka koji je mekan i prozračan. Odaberite između 4 boje i uživajte u 4u1 stilu uz jastučnice sa dva lica i navlakom za jorgan koji ima ilustracije pospanih sovica. Posteljina dolazi u dimenziji 140x200 cm i periva je na 60 °C.

I Owl You set posteljine
29,90 €
Club5*: 28,41 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Svaka spavaća soba može biti savršeno mjesto za odmor i opuštanje uz I Owl You posteljinu. Napravljena je od 100% pamuka koji je mekan i prozračan. Odaberite između 4 boje i uživajte u 4u1 stilu uz jastučnice sa dva lica i navlakom za jorgan koji ima ilustracije pospanih sovica. Posteljina dolazi u dimenziji 140x200 cm i periva je na 60 °C.

Više informacija
Detalji proizvoda

NOVI IZGLED SPAVAĆE SOBE

Najbrži način do novog izgleda spavaće sobe je nova posteljina. Unesite živopisne boje u dječju spavaću sobu uz I Owl You posteljinu koja na sebi ima simpatičnu poruku: "Owl you need is love" (Sve što ti treba je ljubav).

Dormeo I Owl You Bedding Set

POKAŽITE DA VAM JE STALO

Emotivne sovice su porodica i prijatelji koji će u vaš dom unijeti dobre odnose i vesele trenutke. Ova posteljina dijeli istu ideju svojom porukom i dizajnom u kojem ćete uživati. Idealna je za šarmantne dječje sobe.

Dormeo I Owl You Bedding Set

4U1 STIL

Jastučnice i navlaka za pokrivač dizajnirani su sa idejom da ih možete maksimalno iskoristiti u sobi:

  • Sa jedne strane navlake za jorgan nalaze se tri sovice i slogan "Owl you need is love", a sa druge je strane navlaka jednobojna.
  • Sa jedne strane jastučnice nalazi se lice sovice sa 3D ušima, a sa druge strane je uzorak srca za slatke snove.
  • Dormeo I Owl You Bedding Set
  • Dormeo I Owl You Bedding Set
  • Dormeo I Owl You Bedding Set
  • Dormeo I Owl You Bedding Set

Stvarajte svoje kombinacije uzoraka kako bi dobili 4 različita izgleda sa jednom posteljinom. Posteljina dolazi u žutoj, zelenoj, plavoj boji i boji breskve.

KVALITETNI MATERIJALI

Posteljina je napravljena od visokokvalitetnog 100% pamuka koji je mekan, izdržljiv i hipoalergen materijal. Jastučnice su veličine 50x70 cm i zatvaraju se na preklop, a navlaka za jorgan je veličine 140x200 cm i ima patentni zatvarač.

Dormeo I Owl You Bedding Set

JEDNOSTAVNA ZA ODRŽAVANJE

Pamuk je lak za održavanje i periv je u mašini za veš na temperaturi do 60 °C. Boje se ne ispiraju pri pranju, a pamuk ostaje mek i nježan prema koži.

Dormeo I Owl You Bedding Set
Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star