BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Emotive sovice zimske čarape

Photo
Video
-40%

Zimske čarape emotivne sovice napravljene su mekog pamuka i dostupne u dvije boje - crvenoj i plavoj. Neklizajuće sloj na stopalima olakšava hodanje bez papuča. Čarape su perive su na 30° C i dolaze u veličinama za djecu od 2 do 10 godina.

NOVA MOGUĆNOST ZA TRGOVINU NA RATE putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na link Kupovina na rate ispod dugmeta za naručivanje da saznate više.
Emotive sovice zimske čarape

Puna cijena: 13,99 €


Specijalna cijena: 8,39 €

Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Zimske čarape emotivne sovice napravljene su mekog pamuka i dostupne u dvije boje - crvenoj i plavoj. Neklizajuće sloj na stopalima olakšava hodanje bez papuča. Čarape su perive su na 30° C i dolaze u veličinama za djecu od 2 do 10 godina.

Više informacija
Detalji proizvoda

Tražite idealan poklon za djecu?

Predstavljamo vam zimske čarapice Emotivne sovice koje su idealne za razigranu djecu. Mekani materijali od kojih su izrađene udobne su za nošenje, a neklizajuća podloga čini ih sigurnima za hodanje i bez papuča.

Dormeo Emotion Owl Winter Socks

Kvalitetna izrada

Čarape možda izgledaju zabavno, ali je ozbiljan trud uložen u njihov dizajn. Pamuk je mekan i prozračan materijal koji je izdržljiv, ali i nježan prema koži. Na vanjskoj strani čarapa nalazi se zaštita protiv klizanja kako bi djeca mogla sigurno hodati bez papuča po glatkim površinama. Elastična guma na vrhu duže će ih držati na razigranim dječjim stopalima kako ne bi skliznule za vrijeme igre.

Dormeo Emotion Owl Winter Socks

Odaberite između dva dizajna i nekoliko veličina

Čarape dolaze u dvije vesele boje - crvenoj i plavoj. Na sebi imaju kontrastne linije, motiv poklona i sliku emotivnih sovica. Dolaze u 3 veličine koje odgovaraju djeci u dobi od 2 do 10 godina. Čarape su perive u mašini za veš na 30 °C.

Dormeo Emotion Owl Winter Socks
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Nova mogućnost za kupovinu na rate putem beskamatnog kredita Addiko banke! Kliknite na dugme ispod i aplicirajte za kredit za kupovinu naših proizvoda. Nakon toga, naša ljubazna koleginica će Vas pozvati, kako biste u razgovoru precizirali sve detalje potencijalne trgovine. Proces odobrenja kredita je vrlo jednostavan i u najkraćem roku ćete dobiti informaciju da li je Vaš kredit odobren.

 

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star