BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Antistres deka II

Photo
Video

Antistres ćebe pravo je rješenje za sve koji žele miran i opuštajući san. Puno je teže od običnog ćebeta i na taj način pruža dubok, opuštajući pritisak koji oponaša ugodan zagrljaj koji pomaže da prilikom opuštanja, ublažavanja stresa, smanjenja tjeskobe i boljeg sna. Idealno za poklon. Dostupno u 3 veličine: 4,5 kg (100x150 cm), 5,4 kg (120x180 cm), 6,8 kg (140x200 cm).

Antistres deka II
Od 49,90 € Od
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Antistres ćebe pravo je rješenje za sve koji žele miran i opuštajući san. Puno je teže od običnog ćebeta i na taj način pruža dubok, opuštajući pritisak koji oponaša ugodan zagrljaj koji pomaže da prilikom opuštanja, ublažavanja stresa, smanjenja tjeskobe i boljeg sna. Idealno za poklon. Dostupno u 3 veličine: 4,5 kg (100x150 cm), 5,4 kg (120x180 cm), 6,8 kg (140x200 cm).

Više informacija
Detalji proizvoda

Kao veliki zagrljaj! Kako funkcioniše?

Istraživanja su pokazala da antistres ćebe koja je dizajnirana da teži približno 10% ukupne tjelesne težine stimulira osjećaj zagrljaja i pozitivno utiče na kvalitet sna.

Antistres deku ne treba miješati sa jorganima i pokrivačima sa debljim punjenjem, jer je ona punjena staklenim kuglicama koje se ravnomjerno raspoređuju i stavraju pritisak koji smiruje nervni sistem.

Dormeo Weighted Blanket II

Smanjite anksioznost i stres

Antistres ćebe stvara lagani pritisak što usporava nervni sistem i pomaže vam da lakše i bezbrižnije utonete u san. Ovaj efekat pomaže tijelu pri oslobađanju serotonina (hormona sreće) koji će smanjiti krvni pritisak, puls, tjeskobu i poboljšati raspoloženje.

Dormeo Weighted Blanket II

Lakše je zaspati

Ovaj osjećaj gravitacije prirodno pokreće duboke receptore u našem tijelu koji naknadno povećavaju nivo melatonina i serotonina u mozgu, a oba su veoma važna za opuštanje tijela.

Dormeo Weighted Blanket II

Pomoć kod nesanice

Antistres ćebe nudi osjećaj smirenosti i sigurnosti. Korištenjem antistres ćebeta uvijek možete imati topli "veliki zagrljaj". Tjeskoba i strah mogu postati prošlost.

Dormeo Weighted Blanket II

Ublažavanje sindroma nemirnih nogu

Trnci u nogama se najčešće pojavljuju noću - uveliko narušavajući san. Iako kompresijske čarape pružaju neko olakšanje, zapravo mogu postati vrlo neugodne. Antistres ćebetom postiže se opuštajući pritisak bez stezanja nogu.

Dormeo Weighted Blanket II

Šta misle naši zadovoljni kupci?

 • Zaista koristim antistres ćebe svaki dan, uglavnom kad djeca spavaju ili se igraju. Uzmem ćebe, gledam TV ili čitam knjigu i za samo sat vremena imam dovoljno energije da se ponovo 100% posvetim djeci.

  Nada, Cetinje

 • Zahvaljujući ovom ćebetu spavam puno bolje. Pomaže mi ublažiti stres svake večeri. Nema boljeg osjećaja nego kad se dobro naspavate.

  Ivana, Bar

Nauka iza ćebeta

Antistres pokrivači koriste snagu stimulacije pritiska dubokim dodirom kako bi simulirali osjećaj držanja (poput zagrljaja!). To povećava serotonin (hormon sreće) i melatonin (hormon spavanja), hormone odgovorne za opuštanje, a smanjuje kortizol, hormon odgovoran za stres.

Dormeo Weighted Blanket II
 • Dormeo Weighted Blanket II

  Izdržljiv prekrivač sa 6 vezica

  Gusto šivanje sprječava unutrašnje neravnomjerno nakupljanje punjenja. Vezice na uglovima pričvršćuju ćebe za navlaku kako biste spriječili klizanje pokrivača.

  Dormeo Weighted Blanket II
 • Dormeo Weighted Blanket II

  Minijaturno kvalitetno stakleno punjenje

  Punjenje od malih staklenih kuglica omogućuje vam lagane pokrete svaki put.

  Dormeo Weighted Blanket II
 • Dormeo Weighted Blanket II

  Dizajn rešetke

  Dizajn guste rešetke drži staklene kuglice na mjestu kako bi se spriječilo kretanje i buka dok se odmarate, držeći staklene kuglice ravnomjerno raspoređene u svakom džepu.

  Dormeo Weighted Blanket II

Navlaka za antistres ćebe

Uz to, sada možete biti sigurni da je antistres ćebe uvijek u najboljem stanju, s posebno dizajniranim pokrivačem s jedne strane luksuznim baršunom, a s druge hladnim pamukom. Dolazi s unutarnjim vezicama koje se pričvršćuju za ćebe, tako da uvijek ostaje na mjestu.

Pogledajte navlaku za antistres ćebe

Dormeo Weighted Blanket II

100% zagarantovano zadovoljstvo

Ovo izdržljivo i elegantno antistres ćebe za spavanje ovdje je da učini sve vaše noći divnima i ugodnima. Vaše 100% zadovoljstvo je zagarantovano ili ćete dobiti puni povrat novca. Isprobajte 15 noći bez rizika da biste se uvjerili.

Savjeti:

 1. 1. *Nije preporučeno djeci koja imaju manje od 38,5 kg da koriste ćebe.
 2. Nikad ne upotrebljavati mokru ili blizu vode.
 3. U slučaju trajnog oštećenja osigurajte pravilno odlaganje proizvoda u skladu sa lokalnim zakonima.
 4. Iako je proizvod provjeren, njegova upotreba i posljedice su strogo korisnička odgovornost.
Tehničke specifikacije
Dimenzije 100x150cm, 120x180cm, 140x200cm
Dormeo Program Dnevna soba
Filling Spray bonded wadding + glass beads
Navlaka Velvet plush
periv No
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star