BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Warm Hug Set 2019

Photo
Video

Warm Hug set sa super mekanim, udobnim ćebetom i jastukom su savršeni za hladne zimske dane. Izrađen je od mekanih vlakana u boji sa jedne strane i bijelim krznom sa druge. Upakovan sa trakicom i porukom: “Dom je tamo gdje je srce” (na engleskom). Posjeduje dodatno dugme za bezbjedno ogrtanje oko vrata i perivo je u mašini. Dostupan u 5 boja i 2 veličine.

Warm Hug Set 2019
49,90 €
Stock: 2
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Warm Hug set sa super mekanim, udobnim ćebetom i jastukom su savršeni za hladne zimske dane. Izrađen je od mekanih vlakana u boji sa jedne strane i bijelim krznom sa druge. Upakovan sa trakicom i porukom: “Dom je tamo gdje je srce” (na engleskom). Posjeduje dodatno dugme za bezbjedno ogrtanje oko vrata i perivo je u mašini. Dostupan u 5 boja i 2 veličine.

Više informacija
Detalji proizvoda

Warm Hug i nezaboravni momenti

Izuzetno mekan, nježan i udoban, idealan za hladne zimske dane. Uživaćete u popodnevnim odmorima i opustiti se dok gledate omiljene filmove ili se jednostavno odmarate.

Savršen poklon za Vaše najmilije

Prijuštite svojim najmilijima najtopliji zagrljaj ove zime - mekano i udobno Warm Hug ćebe. Definitivno će se uklopiti sa toplim kućnim papučama, zdjelom kokica i omiljenim prazničnim filmova.

Već smo sve upakovali za Vas kako bismo Vam uštedjeli vrijeme. Specijalna trakica takođe ima i sentimentalnu poruku ispisanu na engleskom.

Tehničke specifikacije
Dimenzije Ćebe 130x190 cm + Jastuk 40x40 cm; Ćebe 200x200 cm + Jastuk 40x40 cm
Dodatne funkcije Ćebe: Površinski materijal: 100% poliester; Donji materijal: 100% poliester; Jastuk: Površinski materijal: 100% poliester; Donji materijal: 100% poliester
Dormeo Program Dnevna soba
Filling Jastuk: 100% poliester (napredni Wellsleep®)
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star