BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Warm Hug Lux set

Photo
Video

Ove zime obradujte sebe ili voljene osobe savršenim poklonom - Warm Hug Lux setom. Savršena kombinacija toplog, pahuljastog pokrivača i mekanog jastuka koji će unijeti udobnost u svaki dom. Dostupan u dvije boje sa reverzibilnim, teksturiranim dizajnom idealnim za opuštanje, drijemanje ili spavanje, u dvije veličine, a veća dimenzija je pogodna za parove ili porodice.

Warm Hug Lux set
Od 59,90 € Od
Club5*: 56,91 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Ove zime obradujte sebe ili voljene osobe savršenim poklonom - Warm Hug Lux setom. Savršena kombinacija toplog, pahuljastog pokrivača i mekanog jastuka koji će unijeti udobnost u svaki dom. Dostupan u dvije boje sa reverzibilnim, teksturiranim dizajnom idealnim za opuštanje, drijemanje ili spavanje, u dvije veličine, a veća dimenzija je pogodna za parove ili porodice.

Više informacija
Detalji proizvoda

SAVRŠEN POKLON OVE ZIME

Hladniji dani i duže noći ponovo su ovdje, stoga priuštite sebi, prijatelju ili članu porodice savršen poklon kako biste maksimalno iskoristili vrijeme provedeno kod kuće.

Luksuzno ćebe i jastuk iz Dormeo Warm Hug kolekcije, čine zimsku sezonu ugodnijom za hiljade zadovoljnih kupaca svake godine.

Dormeo Warm Hug Lux Set

LUKSUZAN IZGLED I SAVRŠENA MEKOĆA

Dormeo Warm Hug Lux set uključuje i luksuzni izgled i udobnost, a izrađen je prema visokim standardima stručnjaka za spavanje. I ćebe i jastuk dolaze sa plišanom krznom od flanela i super mekanim i elegantnim umjetnim krznom sa cik-cak dizajnom, dostupno u orion plavoj boji i boji pijeska.

  • Dormeo Warm Hug Lux Set
  • Dormeo Warm Hug Lux Set

UŽIVAJTE U TOPLINI I LUKSUZU NA DVA NAČINA

  • Mazite se sa najmekšim, najudobnijim i najnježnijim jastukom koji postoji, koji je punjen sa naprednim Wellsleep® mikrovlakanima. Ovaj izvanredan materijal je prozračan, lagan i topao, sa jedinstvenom strukturom koja stvara vazdušne džepove za dodatni volumen i mekan dodir.
  • Obožavaćete ušuškavanje ispod mekog, bogato teksturiranog i izuzetno toplog pokrivača i uživati ​​u gledanju televizije, čitanju knjige, drijemanju ili čak spavanju kad vam zatreba dodatna udobnost u krevetu.
Dormeo Warm Hug Lux Set

VISOKOKVALITETNI MATERIJALI ZA DUGOTRAJNOST

Jastuk i ćebe izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji su jako nježni prema vašoj koži i izgledaju jednako dobro. Pokrivač je dostupan u dimenzijama 130x190cm i 200x200cm, savršen je za samce, parove i porodice.

Jastuk i ćebe se u potpunosti peru u mašini na 30°C i brzo se suše.

Dormeo Warm Hug Lux Set
Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star