BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Warm Hug dječiji set 2021

Photo
Video

Darujte udobnost najmlađim članovima porodice uz ovaj Warm Hug dječiji set. Djeca će naprosto voljeti ušuškati se u mekano ćebe i odmoriti na udobnom jastučiću. Dostupan u rozoj i boji mente, sa veselim uzorkom pingvina i balona.

Warm Hug dječiji set 2021
49,90 €
Club5*: 47,41 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Darujte udobnost najmlađim članovima porodice uz ovaj Warm Hug dječiji set. Djeca će naprosto voljeti ušuškati se u mekano ćebe i odmoriti na udobnom jastučiću. Dostupan u rozoj i boji mente, sa veselim uzorkom pingvina i balona.

Više informacija
Detalji proizvoda

ZA UGODAN I UDOBAN SAN

Warm Hug dječiji set 2021 verzija je popularnog zimskog seta koji je posebno dizajniran za dodatnu udobnost najmlađih članova porodice.

Set sa ćebetom i odgovarajućim jastučićem pruža savršenu mekoću i toplinu koji djeci pomažu da se bolje odmore nakon dugog dana provedenog u igri.

Dormeo Warm Hug Kids Set 2021

ŠARMANTNI UZORAK SA ČAROBNIM ELEMENTIMA!

Set dolazi u dvije boje, menta i roza kao i sa uzorkom pingvina i balona na sebi. Ćebe na sebi ima elemente koji svjetlucaju u mraku za dodatnu čaroliju na kraju dugog dana, kako bi se djeca veselila odlasku u krevet. Takođe pomaže djeci koja se boje mraka da lakše zaspu.

  • Dormeo Warm Hug Kids Set 2021
  • Dormeo Warm Hug Kids Set 2021

NEVJEROVATNA MEKOĆA ĆEBETA

  • Ćebe dimenzija 130x190 cm napravljeno je od super mekog flisa koji je nježan prema dječjoj koži i odlično grije za vrijeme hladnijih dana.
  • Idealno je za popodnevno drijemanje na kauču ili za dodatnu toplinu u dugim zimskim noćima.
  • Dva dugmića na ćebetu omogućavaju stvaranje džepića za stopala ili je možete nositi preko ramena.
Dormeo Warm Hug Kids Set 2021

UDOBAN JASTUK

Tajna ovog udobnog jastuka je u Wellsleep® mikrovlaknima koja se koriste u izradi Dormeo® jastuka.

  • Prozračan, lagan i topao.
  • Jedinstvena struktura omogućava stvaranje zračnih mjehurića koji daju dodatan volumen jastuku i zato je on tako lagan i mekan.
  • Hipoalergen.

Dimenzije su mu 40x40 cm te je, kao i ćebe, periv na 30 °C (brzo pranje).

Dormeo Warm Hug Kids Set 2021
Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star