BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Sleep Inspiration anatomski jastuk

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video
-87%

Sleep Inspiration anatomski jastuk je napravljen od memorijske pjene i idealan je za osobe koje spavaju na boku i leđima. Savršeno se prilagođava Vašem obliku vrata i glave. Prozračna navlaka osigurava manje znojenja tokom noći i lako se može skinuti i prati na 40°C. Dimenzije jastuka: 30x50 cm.

Sleep Inspiration anatomski jastuk

Puna cijena: 29,90 €


Specijalna cijena: 3,90 €

Obavijestite me kada proizvod opet bude na stanju!

Obavijestite me kada proizvod opet bude na stanju!

Unesite svoju e-mail adresu i mi ćemo vas obavijestiti kada proizvod bude ponovo dostupan.

*Obavezno ispuniti

  • Unesite e-mail adresu

Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 002
Informacije ukratko

Sleep Inspiration anatomski jastuk je napravljen od memorijske pjene i idealan je za osobe koje spavaju na boku i leđima. Savršeno se prilagođava Vašem obliku vrata i glave. Prozračna navlaka osigurava manje znojenja tokom noći i lako se može skinuti i prati na 40°C. Dimenzije jastuka: 30x50 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Zdrav san uz Dormeo anatomski jastuk

Spavajte u prirodnom položaju optimalnom za Vaše tijelo i budite se puni energije tokom čitavog dana. Jastuk je napravljen kako bi se savršeno prilagodio konturama glave i vrata. Navlaka je napraviljena od mekanih vlakana, savršenog kvaliteta i atraktivnog izgleda.

Savršena potpora od memorijske pene

Jezgro jastuka je napravljeno od memorijske pjene koja se savršeno prilagođava obliku Vaše glave i eliminiše bolove u vratu pružajući savršenu potporu za Vašu kičmu. Uz Dormeo Sleep Inspiration jastuk možete imati zdrav i spokojan san tokom cijele noći.

Prozračni materijali

Prozračna AirX - Airmesh vlakna, pružaju prozračenost i omogućavaju cirkulaciju vazduha. 3D Airmesh vlakna pružaju svježe i suvo okruženje za spavanje.

Savršen za osobe koje spavaju na boku ili leđima

Dormeo Sleep Inspiration anatomski jastuk je savršen za osobe koje preferiraju spavanje na boku ili leđima. Dostupan je u dvije boje koje su iz iste Sleep Inspiration linije: koralna i svijetlo plava. Jastučnica je periva na 40°C.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 30x50 cm
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Comfort
Jezgro viscoelastic polyurethane foam (memory foam)
Navlaka Top fabric: 100% polyester, Side fabric: 100% polyester (AirX System); Inner cover fabric: 100% polyester
Oblik jastuka Anatomski oblik
Regulacija vlage Da
periv Only cover at 40 °C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star