BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Relaksirajuće ćebe

Photo
Video

Relaksirajuće ćebe je mnogo teže od običnog pokrivača jer je napunjeno staklenim perlicama. Minimizira kretanje tijela nanošenjem težine i pomaže Vam da brže zaspite, da bolje spavate i oslobađa Vas od anksioznosti. Funkcionalno je ali i dekorativno jer je napravljeno od prelijepog sivog pliša. 2 težine i dimenzije: 4,5kg (100x150cm) i 5,4 kg (120x180cm). 30 noći probnog perioda.

Za više mogućnosti plaćanja na rate, pozovite broj telefona koji vidite ispod dugmeta za naručivanje.
Relaksirajuće ćebe
59,90 €
Stock: 1
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Relaksirajuće ćebe je mnogo teže od običnog pokrivača jer je napunjeno staklenim perlicama. Minimizira kretanje tijela nanošenjem težine i pomaže Vam da brže zaspite, da bolje spavate i oslobađa Vas od anksioznosti. Funkcionalno je ali i dekorativno jer je napravljeno od prelijepog sivog pliša. 2 težine i dimenzije: 4,5kg (100x150cm) i 5,4 kg (120x180cm). 30 noći probnog perioda.

Više informacija
Detalji proizvoda

Ćebe koje pruža komfor i opuštanje

Istraživanja su pokazala da upotreba relaksirajućeg ćebeta može poboljšati Vaš san stvarajući osjećaj mira i spokoja simuliranjem zagrljaja. Nazvan "pritisak dubokog dodira", ovaj simulirani zagrljaj smiruje Vaš nervni sistem i pomaže Vam da se opustite čim legnete u krevet i imate najbolji noćni san.

Ravnomjerno raspodjeljene staklene kuglice bez BPA u Dormeo otežanom ćebetu osiguravaju dodatnu težinu i umirujući pritisak na cijelo tijelo. Ovo podstiče proizvodnju serotonina i melatonina - hormona koji Vam poboljšavaju raspoloženje.

Jednostavno se koristi

 • Dormeo otežano ćebe

  Pruža kvalitetan san

 • Dormeo otežano ćebe

  Oslobađa od anksioznosti

 • Dormeo otežano ćebe

  Oslobađa od stresa

 • Dormeo otežano ćebe

  Smanjuje umor

10% pritiska tokom noći, 100% energije ujutru

Ovo vrhunsko relaksirajuće ćebe napravljeno je da teži približno 10% ukupnoj težini tijela kako bi se prirodno opustili uz osjećaj da ste zagrljeni. Dostupno u dvije veličine, ćebe je savršeno za ljude svih starosnih grupa. Odmarajte se, mazite, gledajte TV ili čitajte knjigu. Dormeo relaksirajuće ćebe nije samo idealno za noćni san - donijet će Vam mir i udobnost u bilo koje doba dana!.

Vrhunski materijali za dugotrajni komfor i udobnost

Funkcionalno je ali i dekorativno jer je napravljeno od prelijepog sivog pliša sa obije strane. Punjenje koje dodaje glavnu funkciju, težinu, je napravljeno od staklenih kuglica koje ne sadrže BPA.

 • Dormeo otežano ćebe

  Dupli šavovi

  Jaki šavovi spriječavaju unutrašnje izlivanje materijala, a čvorovi na navlaci spriječavaju da se ćebe kliza unutar nje.

 • Dormeo otežano ćebe

  Punjenje od stakla

  Stakleno punjenje daje dodatnu glatkoću.

 • Dormeo otežano ćebe

  Mrežasti dizajn

  Gusti mrežasti dizajn drži staklene kuglice na svom mjestu kako bi se spriječilo njihovo kretanje dok se odmarate, obezbeđujući im da budu ravnomjerno raspoređene u svakom džepu.

Održavanje

Preporučuje se profesionalno hemijsko čišćenje i korišćenje navlake radi zaštite ćebeta i lakšeg održavanja.

100% zagarantovano zadovoljstvo

Ovo izdržljivo i moderno otežano ćebe je tu da Vam poboljša spavanje i obezbjedi komfor. Ukoliko Vam se ne svidi vraćemo Vam novac.

Probni period je 13 noći.

Prednosti relaksirajućeg ćebeta

 • Dublji san
 • Osjećaj smirenosti
 • Bolje raspoloženje
 • Brže zaspivanje

Savjeti:

 • *Nije preporučljivo za djecu koja imaju manje od 38,5 kg.
 • Ne koristiti ćebe u blizini vode ili dok je mokro.
 • U slučaju da je ćebe oštećeno, pobrinite se da bude odloženo na način koji je propisan lokalnim zakonom.
 • Iako je proizvod provjeren, za njegovo korišćenje i poslijedice je odgovoran isključivo korisnik.

Dr. Izidor Ivanovič/Psihoterapeut o benefitima relaksirajućeg ćebeta

Relaksirajuće ćebe ima vrlo umirujući efekat na tijelo jer pruža osjećaj sigurnog zagrljaja - kao u majčinom stomaku. Ovaj osjećaj gravitacije prirodno pokreće duboke receptore u našem tijelu koji posle toga povećavaju nivo dopamina i serotonina u mozgu. To su hormoni dobrog osjećaja koji su veoma važni za opuštanje tijela.

Dormeo otežano ćebe
Tehničke specifikacije
Dodatne funkcije 100x150 cm, ukupna težina 4,5 kg; 120x180 cm, ukupna težina 5,4 kg
Dormeo Program Dnevna soba
Filling 92% staklene perle; 8% poliester
Navlaka 100% Poliester
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star