BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Pamučni pernati jastuk

Photo
Video

Odmorite se na luksuznom pamučnom pernatom jastuku koji će vam pružiti iskustvo hotela sa pet zvjezdica u udobnosti vašeg doma. Uživajte na hipoalergenom jastuku koji se prilagođava vama bez obzira na položaj u kom spavate. Jastuk je periv na 30 °C. Dimenzije 50x70 cm.

Pamučni pernati jastuk
49,90 €
Club5*: 47,41 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Odmorite se na luksuznom pamučnom pernatom jastuku koji će vam pružiti iskustvo hotela sa pet zvjezdica u udobnosti vašeg doma. Uživajte na hipoalergenom jastuku koji se prilagođava vama bez obzira na položaj u kom spavate. Jastuk je periv na 30 °C. Dimenzije 50x70 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

UNESITE LUKSUZ U VAŠU SPAVAĆU SOBU

Jedan od najluksuznijih materijala koji se koristi u izradi jastuka je pačje perje i paperje. Pamučni pernati jastuk pruža potporu glavi, vratu i ramenima, pa ćete uživati na njemu nakon dugog i napornog radnog dana. Sada možete unijeti luksuz hotela sa pet zvjezdica u vlastiti dom sa visokokvalitetnim pernatim jastukom.

Dormeo Down Cotton Pillow

ZAŠTO JE OVAJ JASTUK POSEBAN?

Prednost jastuka od paperja su lagani, meki i prozračni materijali koji dobro regulišu temperaturu i vlagu.

Dormeo Down Cotton Pillow

KOMBINACIJA PERJA I PAPERJA

Tajna ovog jastuka od perja je u optimalnoj kombinaciji pačjeg perja i paperja. Dok paperje daje toplinu i mekoću, perje pruža potporu vratu i ramenima.

Dormeo Down Cotton Pillow

BOLJI IZBOR ZA ZDRAVLJE

Luksuz i udobnost jastuka od pačjeg perja dolazi i s mnogim zdravstvenim prednostima:

  • Jastuk se lako prilagođava konturama tijela i daje odličnu potporu glavi i vratu za vrijeme ležanja,
  • Prozračnost i termoregulacija perja i paperja čini ovaj jastuk idealnim za korištenje tokom cijele godine jer se mirisi manje zadržavaju u njemu,
  • Perje je hipoalergeno i prirodno.
Dormeo Down Cotton Pillow

PAMUČNA NAVLAKA

Jeftini pernati jastuci brzo se raspadnu i perje ubrzo počne iz njih ispadati. Pernati jastuk dolazi sa pamučnom navlakom koja je napravljena je od 100% pamuka koji je prozračan, hipoalergen materijal bez elektriciteta.

Dormeo Down Cotton Pillow

CERTIFICIRAN PREMA RDS STANDARDIMA

Perje iz jastuka certificirano je po RDS standardima (Responsible Down Sourcing). To znači da sirovina dolazi od patki koje su uzgajane u kontroliranom okruženju i moguće je pratiti kvalitet završnog proizvoda. RDS dokazuje kako ne moramo raditi kompromise u našim vrijednostima za visok kvalitet.

Dormeo Down Cotton Pillow

LAKO ODRŽAVANJE

Jastuk je izuzetno jednostavan za održavanje - kada je potrebno, operete ga na 30 °C, osušite ga i uživate u svježoj mekoći. Svaki jastuk je standardne veličine 50x70 cm i dolazi u elegantnoj bež boji.

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Vitality
Jezgro top and bottom chamber: 50% White Duck Down + 50% feather; middle chamber: 100% White Duck Feather
Navlaka 100% cotton
Oblik jastuka Klasični oblik
Visina 17 cm
periv 30°C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star