BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Multifunkcionalni budilnik sa svijetlom

Photo
Video

Probudite se na prirodan način uz novi Dormeo multifunkcionalni budilnik. Višenamjenski sat će Vam olakšati buđenje simulirajući izlazak sunca 30 minuta prije nego Vas nježno probudi jednim od 6 zvukova prirode po Vašem izboru ili Vašom omiljenom radijskom stanicom. Može se koristiti kao noćno svjetlo sa 10 podešavanja svjetline u 7 boja. Dimenzije: 170x170x93 mm.

Multifunkcionalni budilnik sa svijetlom
39,90 €
Club5*: 37,91 €
Stock: 4
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Probudite se na prirodan način uz novi Dormeo multifunkcionalni budilnik. Višenamjenski sat će Vam olakšati buđenje simulirajući izlazak sunca 30 minuta prije nego Vas nježno probudi jednim od 6 zvukova prirode po Vašem izboru ili Vašom omiljenom radijskom stanicom. Može se koristiti kao noćno svjetlo sa 10 podešavanja svjetline u 7 boja. Dimenzije: 170x170x93 mm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Probudite se na prirodan način

Probudite se prirodno sa Dormeo multifunkcionalnim budilnikom sa svijetlom. Tradicionalni alarmi Vas bude bučno, sa jakim zvukovima koji Vam stvaraju stres. Umjesto toga, Multifunkcionalni budilnik simulira izlazak sunca koji Vas nježno budi na prirodan način. Multifunkcionalni budilnik je ujedno i sat, lampa sa priprodnim svjetlom, FM radio, sa funkcijom podešavanja jačine zvuka, odabirom boja i nivoa osvjetljenja.

Bez bučnih zvukova alarma

Pored simuliranog izlaska sunca, Multifunkcionalni budilnik je takođe opremljen sa 6 zvukova prirode koje možete koristiti kao zvučni alarm za buđenje. Poput svjetla, zvukovi počinju lagano i polako pojačavati kako bi se lagano probudili iz sna.

Takođe ima FM radio koji se može koristiti umjesto zvukova prirode, ako biste se radije probudili uz svoju omiljenu radijsku emisiju. FM radio takođe može skenirati i automatski spremiti stanice.

Izlazak i zalazak sunca

Višenamjenski multifunkcionalni budilnik ima simuliranu funkciju zalaska sunca koja preokreće jutarnji proces kako bi Vas opustitla i postepeno uvela u san.

Više funkcija u jednom uređaju

Pored toga što ima opciju 6 različitih zvukova prirode i FM radio, multifunkcionalni sat ima i 7 boja svjetlosti. Odaberite između tople bijele boje, zelene, crvene, plave, ljubičaste, narandžaste ili indigo boje.

Jednostavan za upotrebu

Neki uređaji za alarm mogu biti komplikovani za upotrebu i teško ih je programirati, ali multifunkcionalni sat je vrlo jednostavan za korištenje. I djeca i starije osobe neće imati problem sa podešavanjem vremena, alarma i korištenjem ostalih funkcija.

Nikad više nemojte kasniti

Nikad više ne kasnite na posao ili sastanak. Jednostavno stavite dvije AAA baterije (ne dolaze uz uređaj) i bezbrižno se odmarajte znajući da ćete se probuditi opušteno i na vrijeme.

Uživajte u odlaganju

Svi mi imamo ona jutra kad nam zazvoni alarm za buđenje, a tako nam treba još samo nekoliko minuta. Multifunkcionalni budilnik dolazi sa funkcijom odlaganja kako biste imali vremena lagano da se razbudite i budete spremni za novi dan.

Tehničke specifikacije
Dodatne funkcije Voltaža: 5V; Frekvencija: 50-60 Hz; Snaga: 4,5 - 5 W
Dormeo Program Dnevna soba
Materijal ABS, PC
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star