BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Mirisna svijeća

Photo
Video

Osvijetlite prostorije vašeg doma i unesite opuštajuće mirise koristeći našu mirisnu svijeću. Izrađena od prirodnih materijala, svijeća dolazi u staklenoj čaši i odličan je dekorativni dodatak. Odaberite između mirisa cimeta, narandže, spicy sugar ili đumbira i uživajte u ugodnoj atmosferi koju će stvoriti.

PROIZVOD JE U VEOMA OGRANIČENIM KOLIČINAMA DOSTUPAN SAMO U NAŠIM PRODAVNICAMA.
Mirisna svijeća
4,90 €
Club5*: 4,66 €
Stock: 4
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Osvijetlite prostorije vašeg doma i unesite opuštajuće mirise koristeći našu mirisnu svijeću. Izrađena od prirodnih materijala, svijeća dolazi u staklenoj čaši i odličan je dekorativni dodatak. Odaberite između mirisa cimeta, narandže, spicy sugar ili đumbira i uživajte u ugodnoj atmosferi koju će stvoriti.

Više informacija
Detalji proizvoda

Opuštajuća prirodna svjetlost i mirisi

Toplo, prirodno svjetlo poput svijeće ili vatre pokazalo se da pomaže ljudima da se opuste i smanje nivo stresa. Fizioterapeuti godinama koriste svijeće kako bi postigli opuštajući ugođaj koji pomaže pri opuštanju tijela i uma.

Postignite taj relaksirajući osjećaj u vašem domu pomoću mirisne svijeće i ispunite prostorije opuštajućim mirisima koji podsjećaju na zimske blagdane.

Tri bogata mirisa u tri različite boje

Praktična mirisna svijeća dolazi u staklenoj čaši i dostupna je u tri različite boje s odgovarajućim mirisima. Bijela svijeća ispuniće vaš dom poznatim mirisom medenjaka koja će vas odvesti u djetinjstvo. Roza svijeća, nazvana spicy sugar unosi miris muškatnog oraščića, cimeta, kardamoma i klinčića u vaš dom. Cimet naranča svijeća dolazi u toploj, narančastoj nijansi.

Dekorativni dodatak za vaš dom

Male stvari poput jastuka, vaza, biljaka ili pokrivača mogu biti dio dekoracije vašeg doma. Praktične mirisne svijeće odličan su završni dodatak koji pruža opuštajuće svijetlo i mirise.

Dodavanjem mirisnih svijeća u prostoriju možete postići relaksirajuću oazu mira ispunjenu nježnim mirisom.

Prirodni materijali

Dormeo mirisne svijeće izrađene su od 100% prirodnog, parafinskog voska. Netoksični parafinski vosak prirodni je proizvod fosilnih goriva, dugo sagorijeva i ne ostavlja ostatke za sobom. Naše svijeće s mirisnim voskom visine 8 cm pruža vam do 30 sati lijepog, opuštajućeg gorenja i mirisa.

Tehničke specifikacije
Dimenzije Dimenzije. 8,5 cm x 8 cm
Dodatne funkcije Svijeća gori oko 30 sati
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star