BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Lana Garden tepih

Photo
Video

Lana tepih dimenzija 100x150 cm savršen je za dječije avanture, sa šarenim vrtnim motivima koji će inspirisati maštu vaših mališana. Stavite ga u spavaću sobu ili sobu za igranje kako biste osigurali meku, sigurnu i udobnu površinu na kojoj će se djeca moći igrati, istraživati i zabaviti se. Tepih je napravljen od materijala koji se mogu prati, tako da je jednostavan za održavanje.

Lana Garden tepih
39,90 €
Proizvod je dostupan u centralnom skladištu, rok isporuke 1 mjesec.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Lana tepih dimenzija 100x150 cm savršen je za dječije avanture, sa šarenim vrtnim motivima koji će inspirisati maštu vaših mališana. Stavite ga u spavaću sobu ili sobu za igranje kako biste osigurali meku, sigurnu i udobnu površinu na kojoj će se djeca moći igrati, istraživati i zabaviti se. Tepih je napravljen od materijala koji se mogu prati, tako da je jednostavan za održavanje.

Više informacija
Detalji proizvoda

Sigurno mjesto za igru i avanturu

Omogućite svojim mališanima udobno, sigurno i jednostavno za čišćenje mjesto za igru uz novi tepih iz Dormeo Lana kolekcije. Dekorisan sa šarenim motivima vrta , ovaj mekani, 2 cm debljine tepih pruža vašim mališanima prostor za opuštanje, igranje, puzanje, učenje ili čak spavanje u bilo koje vrijeme.

Šareni dizajn i zabava

Tepih je ukrašen vrtnim dizajnom koji prikazuje cvijeće, lišće i leptire, sa dovoljno svijetlih boja kako bi vrijeme za igru bilo zanjimljivo. Koristite slike kako biste pomogli djetetu da uči. Koliko ima plavih leptira?

Dormeo Lana Garden Carpet

Igra je više od zabave

Igra je više od zabave. Na taj način djeca uče i razvijaju svoje mentalne i fizičke sposobnosti, na kreativan način komuniciraju sa svijetom razvijajući maštu. Dobra igra nije samo idealno vrijeme za povezivanje sa djetetom, već im može pomoći da razvijaju empatiju, maštu, saradnju, povjerenje, rješavanje problema i fleksibilnost. Izvucite ovaj divni tepih za igranje kod kuće, u parku ili na izletu, a vaše će dijete uvijek znati da je vrijeme za zabavu.

Dormeo Lana Garden Carpet

Mekana i nježna potpora

Tepih sadrži 2 cm memorijske pjene za dodatnu udobnost i potporu. Memorijska pjena prilagođava svoj oblik na osnovu temperature i pritiska, pružajući maksimalnu udobnost vašem djetetu dok se igra, spava ili sluša priču.

Dormeo Lana Garden Carpet

Zaštita od padova

Igranje na tepihu lako donosi padove i spoticanja. Donja strana ima antiklizni premaz koji djeluje na svim ravnim površinama, čineći tepih sigurnim za igru mališana.

Jednostavan za održavanje na niskim temperaturama

100% periv na 30°C, brzo i lako očistite tepih ako dođe do prolijevanja tokom igre, održavajući ga čistim i sigurnim.

Dormeo Lana Garden Carpet

Vrijeme za igru bilo gdje

Tepih dimenzija 150x100 cm, dovoljno je kompaktan tako da ga možete ponijeti bilo gdje, ali i dovoljno veliki da djetetu pruža dovoljno prostora za istraživanje i zabavu. Kuda god krene vaše dijete, uvijek može imati osjećaj sigurnosti i udobnosti doma.

Dio novog asortimana za djecu

Tepih za igru dio je naše nove kolekcije posvećene pružanju najboljeg okruženja za naše najmlađe korisnike, a na raspolaganju su i odgovarajući jastuk, jorgan i ćebe.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 100x150cm
Dormeo Program Dječiji program
Dormeo linija Grow
Materijal 100% polyester, memory foam
periv 30°C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

  • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
  • NLB banka - trgovina do 24 rate
  • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
  • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
  • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star