BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Lana Garden ćebe

Photo
Video

Vrijeme spavanja upravo je postalo ugodnije uz predivno Lana ćebe. Napravljeno od mekog, toplog flisa s prirodnim eukaliptus vlaknima i pamuka, s dezenom ružičastih tačkica na ljubičastoj podlozi inspirisaće naljepše snove Vaših mališana. Savršeno je za spavaću sobu ili igraonicu, a lako se može spakovati kada putujete kako biste svom malenom spavaču osigurali udobnost gdje god bili. Perivo u mašini, dimenzije 120x160.

Lana Garden ćebe
24,90 €
Club5*: 23,66 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Vrijeme spavanja upravo je postalo ugodnije uz predivno Lana ćebe. Napravljeno od mekog, toplog flisa s prirodnim eukaliptus vlaknima i pamuka, s dezenom ružičastih tačkica na ljubičastoj podlozi inspirisaće naljepše snove Vaših mališana. Savršeno je za spavaću sobu ili igraonicu, a lako se može spakovati kada putujete kako biste svom malenom spavaču osigurali udobnost gdje god bili. Perivo u mašini, dimenzije 120x160.

Više informacija
Detalji proizvoda

Učinite vrijeme spavanja zabavnim

San je važan za sve, ali posebno za djecu u razvoju. Noć opuštajućeg, restorativnog sna može pomoći Vašem djetetu da se razvije u svom punom potencijalu, posveti više pažnje aktivnostima tokom dana i bude sretnije, zdravije i jače. Lan ćebe čini spavanje zabavnim, sa svojim šarenim, atraktivnim dizajnom, mekoćom i toplinom.

Više od ćebeta

Ovo ćebe ima savršenu termoregulaciju, napravljeno od laganog flisa koje je jednostavno za održavanje i lako se suši. Lan ćebe možete koristiti i kao:

  • Podlogu za igranje ili za piknik.
  • Ogrtač za dodatnu toplinu u hladnim danima.
  • Ponesite ga na odmor tako da se vaše djete uvijek osjeća sigurno i udobno kao kod kuće.
Dormeo Lana Garden Blanket

Perivo i izdržljivo

Ćebe je napravljeno od prirodnih eukaliptus vlakana i pamuka koji pružaju mekoću i nježnost na koži, bez iritacije. Prozračno je, hipoalergeno i otporno na vlagu, tako da duže vremena zadržava svježinu. Perivo je u mašini i dostupno je u dimenziji 120x160 cm.

Dormeo Lana Garden Blanket
Tehničke specifikacije
Dimenzije 120x160 cm
Dormeo Program Dječiji program
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star