BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Lan Space tepih

Photo
Video

Lan tepih dimenzija 100x150 cm savršen je za dječije avanture, sa motivima svemira koji će inspirisati maštu vaših mališana. Stavite ga u spavaću sobu ili sobu za igranje kako biste osigurali meku, sigurnu i udobnu površinu na kojoj će se djeca moći igrati, istraživati i zabaviti se. Tepih je napravljen od materijala koji se mogu prati, tako da je jednostavan za održavanje.

Lan Space tepih
39,90 €
Club5*: 37,91 €
Proizvod je dostupan u centralnom skladištu, rok isporuke 1 mjesec.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Lan tepih dimenzija 100x150 cm savršen je za dječije avanture, sa motivima svemira koji će inspirisati maštu vaših mališana. Stavite ga u spavaću sobu ili sobu za igranje kako biste osigurali meku, sigurnu i udobnu površinu na kojoj će se djeca moći igrati, istraživati i zabaviti se. Tepih je napravljen od materijala koji se mogu prati, tako da je jednostavan za održavanje.

Više informacija
Detalji proizvoda

Sigurno mjesto za igru i avanturu

Omogućite svojim mališanima udobno i sigurno mjesto za igru uz novi tepih iz Dormeo Lan kolekcije. Dekorisan sa šarenim morivima svemira , ovaj mekani, 2 cm debljine tepih pruža vašim mališanima prostor za opuštanje, igranje, puzanje, učenje ili čak spavanje u bilo koje vrijeme.

Šareni dizajn i zabava

Tepih je ukrašen svemirskim motivima na kojem se prikazuju planete, zvijezde, astronauti i raketni brodovi koji pružaju dovoljno uzbudljivosti i avanture tokom igre. Koristite slike kako biste pomogli vašem djetetu da uči. Koliko ovdje ima astronauta?

Dormeo Lan Space Carpet

Igra je više od zabave

Igra je više od zabave. Na taj način djeca uče i razvijaju svoje mentalne i fizičke sposobnosti, na kreativan način komuniciraju sa svijetom razvijajući maštu. Dobra igra nije samo idealno vrijeme za povezivanje sa djetetom, već im može pomoći da razvijaju empatiju, maštu, komunikaciju, povjerenje, rješavanje problema i fleksibilnost. Izvucite ovaj divni tepih za igranje kod kuće, u parku ili na izletu, a vaše će dijete uvijek znati da je vrijeme za zabavu.

Dormeo Lan Space Carpet

Mekana i nježna potpora

Tepih sadrži 2 cm memorijske pjene za dodatnu udobnost i potporu. Memorijska pjena se prilagođava na osnovu temperature i pritiska, pružajući maksimalnu udobnost vašem djetetu dok se igra, spava ili sluša priču.

Dormeo Lan Space Carpet

Zaštita od padova

Igranje na tepihu lako donosi padove i spoticanja. Donja strana ima antiklizni premaz koji djeluje na svim ravnim površinama, čineći tepih sigurnim za igru mališana.

Jednostavan za održavanje na niskim temperaturama

100% periv na 30°C, brzo i lako očistite tepih ako dođe do prolijevanja tokom igre, održavajući ga čistim i sigurnim.

Dormeo Lan Space Carpet

Vrijeme za igru bilo gdje

Tepih dimenzija 150x100 cm, dovoljno je kompaktan tako da ga možete ponijeti bilo gdje, ali i dovoljno veliki da djetetu pruža dovoljno prostora za istraživanje i zabavu. Kuda god krene vaše dijete, uvijek može imati osjećaj sigurnosti i udobnosti doma.

Dio novog asortimana za djecu

Tepih za igru dio je naše nove kolekcije posvećene pružanju najboljeg okruženja za naše najmlađe korisnike, a na raspolaganju su i odgovarajući jastuk, jorgan i ćebe.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 100x150cm
Dormeo Program Dječiji program
Materijal 100% polyester, memory foam
periv 30°C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star